Filteren

Uitvoeringsvorm
Vorm uitloop kraan
Hoogte kraan
Kleur
Toon meer
 

Franke zomeractie!

Franke kokend water kraan aanbieding

Een Franke kokend water kraan aanbieding in de zomer, wie wordt daar niet blij van? Om de bloemetjes in de warme zomermaanden eens buiten te zetten, houden we samen met Franke een grote zomeractie. Lees verder.

Franke zomeractie!

1-15 getoond van 30
12
1-15 getoond van 30
12

Hete zomer aanbiedingen op diverse kokend water kranen. Handig, want dit product valt voor de meesten niet in de categorie van een kleine aankoop. Een aanbieding maakt de aankoop toch wat gemakkelijker. En eerlijk is eerlijk, wie houdt er nu niet van een goede, zomerse aanbieding?

De zomeractie van Franke

Omdat we samen met Franke groots willen uitpakken, bieden wij veel kokend water kranen aan met een mooie aanbieding. Als je een scherpe shopper bent, vind je al snel een Franke kokend water kraan met maar liefst 15% korting. De twee categorieën die een fikse korting met zich mee zullen dragen, zijn de Franke Perfect3 en Franke Perfect4 Chilled. Echter zijn er in deze categorieën ontzettend veel variaties in te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit een Franke Perfect3 Helix Industrial gold, maar ook een Franke Perfect3 Pollux Industrial black. De keuze is aan jou!

Voordelen kokend water kraan

Een Franke kokend water kraan biedt jou hoe dan ook veel voordelen. Ten eerste zijn alle kranen van Franke erg stijlvol. Dit is een groot voordeel, want iedere keer dat jij de keuken inloopt trakteer jij je ogen op een feestje. Ten tweede levert een kokend water kraan in een handomdraai koud, warm en kokend water. Dit is handig, je bespaart hierdoor een hoop tijd. Ten derde is een kokend water kraan duurzaam. De meegeleverde boiler is namelijk erg duurzaam doordat hij goed is geïsoleerd. Hierdoor houdt hij het water lang op kokend water temperatuur zonder dat hij al te veel energie gebruikt. Dit resulteert erin dat je een hoop energie bespaart, want denk er maar eens aan hoeveel het kost om elke keer de waterkoker aan te zetten. We hoeven jou vast niet te vertellen hoe prettig het is om met de stijgende energieprijzen een beetje energie te besparen.

Bovendien bespaar je veel water. Jij hoeft namelijk niet meer de kraan lang open te zetten om te wachten op warm water. Omdat een Franke kraan koud leidingwater kan mengen met het kokende water uit het boilervat, beschik jij eigenlijk over alle watertemperaturen die jij wenst. Alle verloren liters water zijn vanaf nu verleden tijd. Niet alleen bespaar je veel met een kokend water kraan, maar ook haal jij een hoop gemak en luxe in huis.

Franke kraan

Zoals we al eerder zeiden pakken we deze zomeraanbieding groots aan met veel kranen voor een zachte prijs. De eerste kraan die we graag benoemen uit de actie is de Franke kokend water kraan Perfect3 Pollux. Dit is een kraan met een vierkante uitloop. Je kan de kraan volledig naar eigen wens personaliseren, want de kraan is in verschillende kleuren in de aanbieding. Zo kan je gaan voor de volgende kleuren:

 • RVS
 • Industrial Gold
 • Industrial Black
 • Anthracite

Naast de Pollux kraan is ook de Franke kokend water kraan Perfect3 Mondial met een kortingssticker te vinden. Ook deze kraan heeft een vierkante uitloop, maar is toch anders van dan de Franke Pollux. De Franke Perfect3 Mondial is verkrijgbaar in de kleuren:

 • RVS,
 • Industrial Black
 • Industrial Copper
 • Industrial Gold.

Ook de Franke Perfect3 Helix is met een korting op te bestellen. Deze kraan heeft een speelse ronde uitloop en is verkrijgbaar met in:

 • RVS kleur
 • Industrial Black
 • Industrial Copper
 • Industrial Gold
 • Industrial Anthracite

De één na laatste kraan van de Perfect3 lijn die met korting verkrijgbaar zal zijn, is de Franke Perfect3 Minerva. Deze kokend water kraan heeft een ronde uitloop en is verkrijgbaar in het zwart. Afsluitend geldt er op de Franke Perfect3 Irena ook een fikse korting. De uitloop van deze kraan is vierkant en met een zwarte kleur haal jij hem voor een vriendenprijs op.

Zoals jij waarschijnlijk weet, is niet alleen de Franke Perfect3 lijn in de aanbieding, maar ook de Franke Perfect4 Chilled lijn. Houd jij van een RVS-kleurige kraan? Dan zijn de Franke Perfect4 Chilled Mondial, Franke Perfect4 Chilled Helix en Franke Perfect4 Chilled Pollux perfect voor jou. Zie jij liever een mat zwarte kraan in jouw keuken? Kies dan voor de Franke Perfect4 Chilled Irena of Franke Perfect4 Chilled Minerva. Verder zijn er kranen in de aanbieding met een Industrial Gold, Industrial Black, Industrial Anthracite en Industrial Copper kleur.

Franke boiler

Het fijne aan een Franke kokend water kraan is dat je direct ziet wat voor boiler er bij zit. Althans, als je goed kijkt dan! Is het jou als eens opgevallen dat er bij de Franke Perfect altijd een cijfer achterstaat? Dit cijfer geeft de boiler aan. De volgende kokend water kranen met boilers zijn dus in de aanbieding: Franke Perfect3 (met verschillende uitvoeringen van kranen): met deze kraan tap jij in een handomdraai koud, warm en kokend water. Daarnaast is de Franke Perfect4 Chilled (met verschillende uitvoeringen van kranen) in de aanbiedingen. Hiermee tap jij in een handomdraai gekoeld en gezuiverd, koud, warm en kokend water. Hoe fijn zou het namelijk zijn dat je in de warme zomermaanden snel en simpel een glas gekoeld en gezuiverd water kan drinken? Met de Franke Perfect4 Chilled wordt dit droomscenario al snel werkelijkheid.

Een aantal technische feiten over een Franke boiler op een rij:

 • De Franke boiler is gemaakt van koper.
 • Er past 5 liter kokend water in de boiler.
 • De opwarmtijd van de boiler is slechts 12 minuten.
 • Het vermogen van de boiler is 1500W.

Kokend water kraan accessoires

Het is misschien een beetje een open deur, maar bij Kokendwatergigant zijn we echt heel enthousiast over een Franke kokend water kraan. Hij voegt simpelweg zoveel toe in een keuken. Net zoals een kokend water kraan, zijn ook accessoires ontzettend leuk. Ze maken jouw keuken een stukje mooier en laten daarnaast jouw kokend water kraan stralen. Vind jij accessoires ook leuk? Ontdek ze allemaal.

Kokend water kraan installeren

Als jij lekker onderuit wilt zakken op de bank terwijl jouw kokend water kraan wordt gemonteerd, raden wij je aan om de montage optie aan te vinken bij jouw bestelling. Onze monteurs krijgen hier een seintje van en nemen binnen 48 uur contact met je op om een afspraak te maken.

Persoonlijk advies van Kokendwatergigant

Hopelijk maken we je blij met deze zomeractie voor een Franke kokend water kraan. We beseffen dat het aanbod groot is en daarom kan het voorkomen dat jij door de bomen het bos even niet meer ziet. Neem gerust contact op voor wat persoonlijk advies op het gebied van een kokend water kraan. Chat, bel of mail met onze kokendwater-expert Marcel.