Filteren

Merk
Buitenmaat
Binnenmaat
Kleur
 

Accessoires

Accessoires

Kokend water kraan accessoires

Een keuken is op zijn allermooist wanneer deze helemaal tot in de details is afgewerkt. Een strakke look, specifieke kleuren die vaker terugkomen, netjes weggewerkte items: het zijn allemaal elementen die bijdragen aan een super uitstraling. Wil jij ook dat jouw keuken een dikke 10+ scoort op uitstraling? Lees meer.

Spoelbak-cat.jpg

Spoelbakken

zeeppomp-cat.jpg

Zeepdispenser

bodemrek-cat.jpg

Bodemrek

inzet-cat.jpg

Inzetbakje

Switch-cat.jpg

CombiSwitch

slang-cat.jpg

Verlengslang

aansluit-cat.jpg

Boiler aansluitset

ophang-cat.jpg

Ophangbeugel

Accessoires zijn waardevol

Een mooie kokend water kraan plus de nodige accessoires is dé formule voor een superkeuken. De kokend water kraan is de basis en de accessoires zijn de kers op de taart. Accessoires voegen echt waarde toe in een keuken. Denk bijvoorbeeld aan een ingebouwde zeepdispenser in dezelfde kleur als jouw kokend water kraan: hiermee houd je een kleurenthema aan in je keuken én heb je geen los en rommelig zeepje op je aanrecht liggen!

Voordelen van kokend water kraan accessoires

Accessoires bieden veel voordelen in een keuken. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

  • Uiterlijk: een mooie spoelbak draagt bij aan een goede uitstraling;
  • Handigheid: met een verlengslang kun je jouw boiler op een goede plek opbergen;
  • Aansluiten: met een boiler aansluitset sluit je jouw boiler veilig aan op de waterleiding;
  • Beschadiging tegengaan: met een stijlvol bodemrek ga je beschadiging in je spoelbak tegen.

Maak het plaatje compleet met een kokend water kraan

Accessoires zijn er om extra waarde aan jouw keuken toe te voegen. Om het plaatje helemaal compleet te maken, hoort daar natuurlijk nog een kokend water kraan bij. Welke kokend water kraan jij kiest, hangt helemaal af van wat jij mooi vindt en naar welke functionaliteiten jij op zoek bent. Je vindt bij ons kokend water kranen van de merken Quooker, Selsiuz en Franke

Installatie

Wij voorzien jou graag van de beste service. Daarom kun je bij ons terecht voor de installatie van jouw kokend water kraan. Je hoeft deze service alleen aan te vinken tijdens het bestellen. Wij regelen de rest. Een van onze professionele monteurs neemt dan namelijk contact met je op om de afspraak in te plannen. Zo kun jij binnen no time genieten van jouw nieuwe kokend water kraan! Meer weten? Bekijk dan onze pagina over installatie.

Contact

Kom met ons in contact! Met veel plezier staan onze experts voor je klaar om jou te helpen met al je vragen. Stel al je vragen via de chat, mail of telefoon.