Betaalmethoden

Bij Kokendwatergigant kun je veilig, gemakkelijk en vertrouwd afrekenen via onze betaalmethoden; Fast Checkout van MultiSafepay, de online snelkassa. Multisafepay staat voor een veilige verwerking van online betalingen. Wanneer je tijdens het afrekenen de bovenstaande "Fast Checkout"-banner op de site aantreft, kun je erop vertrouwen dat de online betalingen veilig worden verwerkt. Door de jarenlange ervaring en kennis zijn zij al ruim 12 jaar een betrouwbare partner in online betalen. Zij zijn uitgegroeid tot het ultieme betaalplatform voor webwinkels. Met meer dan 8.000 klanten en 800.000 account-houders zijn zij Nederlands snelst groeiende online betaaldienstverlener. Kokendwatergigant is voorzien van verschillende veilige betaalmethoden. Veilig houdt in dat niemand jouw gegevens kan zien of misbruiken. Maximaal beveiligd, dus Kokendwatergigant maakt voor iDEAL en creditcardbetalingen gebruik van de betaalmethoden van MultiSafepay. Na het plaatsen van een bestelling, wordt deze doorgestuurd naar het platform van MultiSafepay, waar je financiële gegevens in alle veiligheid verwerkt worden onder een veilige verbinding. Na de betaling keer je terug naar de website. Je kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen.

 

iDEAL

Als je bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van jouw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van een bestelling, kies je voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin je de bank waarbij je online bankiert kunt selecteren. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt je op: iDEAL. Kies je voor deze betaalmethode, dan kunnen wij jouw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

 

MasterCard of VISA

Indien je kiest voor een betaling met creditcard, dien je tijdens het bestelproces je creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let erop dat je exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Jouw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kies je voor deze betaalmethode, dan kunnen wij jouw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

 

Heb je nog vragen over onze betaalmethoden? Onze experts helpen je graag verder! Ga naar onze klantenservice pagina om je vraag te stellen.

Maak kennis met het team van Kokendwatergigant

Over ons

De verzend- en retourbeleid van Kokendwatergigant

Verzenden & retourneren

De garantievoorwaarden van Kokendwatergigant

Garantievoorwaarden

Lees hier meer over de privacy policy van Kokendwatergigant

Privacy Policy

Lees hier de algemene voorwaarden van Kokendwatergigant

Algemene voorwaarden

Lees hier meer over de disclaimer van Kokendwatergigant

Disclaimer