Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Gekoeld water
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100°C
Hoogte kraan
 

Quooker Kleuren Chroom

Chroom

Quooker chroom

Een Quooker Chroom kokend water kraan wil wilt dat nou niet? De Quooker Chroom kokend water kraan is beschikbaar als Quooker Flex, Quooker Fusion & Quooker Front. Ontdek welk model er bij jou past! Kies jij dan voor een rounded kokend water kraan of voor de square? Als is mogelijk, schroom niet en ga voor Chroom.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Quooker? Lees hier meer over Quooker.

Een aantal voordelen van een Quooker kraan:

  • Je beschikt binnen enkele seconde over kokend water.
  • Gooi je waterkoker maar weg, bespaar tijd en ruimte op je aanrecht.
  • Quooker kranen zijn kind veilig.
  • Biedt ook gefilterd, gebruist en gekoeld water.

Quooker kranen

Er zijn drie verschillende modellen verkrijgbaar in de mooie kleur Chroom. Als eerst heb je de Quooker Fusion, wat een populaire en veelzijdige kraan die kokend-, warm-, koud- en gefilterd water biedt. De Fusion heeft een slank en elegant ontwerp. Dan heb je de Quooker Flex, die daarentegen een innovatieve kraan is, die niet alleen kokend water biedt, maar ook een uittrekbare slang heeft voor extra flexibiliteit en gemak in de keuken. Als laatst heb je de Quooker Front, de nieuwste die onlangs is uitgebracht. Een echte aanwinst in iedere keuken. Het voorziet, zoals elke kokend water kraan, direct van alle temperaturen water. Bekijk de pagina over de verschillende Quooker kranen.

Wie is Quooker?

Quooker is in 1970 opgericht is een klein dropje genaamd Ridderkerk. Wat op Nederlandse bodem ligt. In de jaren 90 besloot Henri Peteri zich te richten op de ontwikkeling van kokend water kranen en in 2000 werd de eerste Quooker kraan gelanceerd. Duurzaamheid staat centraal, de kranen van Quooker hebben een ingebouwd waterfilter en zijn energiezuinig. Dit zorgt ervoor dat je bespaard op water, energie en geld. Ontdekt Quooker.

Quooker reservoirs

Er zijn verschillende Quooker reservoirs die gebruikt kunnen worden in combinatie met de kokend water kranen.

  • PRO3-VAQ: De PRO3 is de kleinste boiler van Quooker met een inhoud van 3 liter. Ideaal voor kleinere huishoudens.
  • Combi: De Combi is een combinatie van een kokend water kraan en een boiler. Het levert niet alleen kokend water, maar ook warm water. Met een inhoud van 7 liter.
  • Combi+: De Combi+ is vergelijkbaar met de Combi, maar de inhoud van de boiler is 11 liter. Dus meer warm water, waardoor het beter geschikt is voor grotere gezinnen.
  • CUBE: De CUBE is een extensie van een Quooker kraan. Naast kokend- en koud water beschik je ook over bruisend en gefilterd water.

Welk Quooker reservoir past er bij jou? Ontdek de Quooker reservoirs.

Montage & installatie service

Wil jij je geen zorgen maken of tijd vrij maken voor het installeren van je kraan en/of reservoir? Geen enkel probleem! Kokendwatergigant beschikt over een team met gespecialiseerde installateurs, die maar al te graag jou helpen. Zodat jij andere huishoudelijke taken kan verrichten of juist lekker kan relaxen. Vink tijdens het bestellen van jouw kokend water kraan de ‘montage’ knop aan. Vervolgens wordt er binnen 48 uur contact opgenomen door onze monteurs om een afspraak in te plannen. Ontdekt onze montage servicepagina.

Contact

Heb jij een vraag of heb je hulp nodig voor kiezen van een kokend water kraan? Aarzel niet en trek gerust aan de bel. Ons team, met experts, zijn er om jou te helpen. Je kunt ons bellen, mailen of chatten.