Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Gekoeld water
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100°C
 

Quooker Kleuren RVS

RVS

Quooker RVS

Quooker RVS is beschikbaar voor Quooker Flex, Quooker Fusion & Quooker Front. Daarnaast is er keuze uit een ronde uitloop van de kraan of een haakse uitloop. Ben jij benieuwd welke Quooker RVS kraan het beste in jouw keuken past? Lees meer over onze Quooker kranen.

Ben je toch benieuwd naar de andere kleuren van Quooker? Lees meer over onze Quooker kleuren. Wil je weten welke reservoir je het beste kan combineren met je kraan? Lees meer over Quooker.

Een aantal voordelen van een Quooker kraan op een rij:

  • Kokend, warm en koud water uit jouw kraan;
  • Beschikbaar in verschillende kleuren en maten;
  • Kokend water kraan met kinderbeveiliging;
  • Werkt energie- en waterbesparend.

Quooker Rounded of Square

Welk model past het beste bij jou? Beide modellen zijn modern en tijdloos van design. Het ronde design ook wel bekend als rounded, heeft een klassieke vorm en past in iedere keuken thuis. Het vierkante ontwerp ook wel bekend als square, heeft een hoekiger en een modernere ontwerp met een rechte tuit en handgreep. De square past bij elke strakke interieur. Bekijk onze pagina over de Quooker kranen.

Beide modellen zijn beschikbaar in de kleur RVS en zijn te combineren met reservoir naar keuze. Bekijk onze pagina over de Quooker reservoirs.

Over het merk Quooker

Wist je dat Quooker is opgericht op Nederlandse bodem? En dat Quooker de allereerste kokend water kraan ter wereld is? Dat zal dan vast de reden zijn dat dit merk jou misschien zo bekend voor komt. Net zoals wij, staat Quooker ook voor duurzaamheid. Door een Quooker in huis te halen bespaar je energie, water en geld. Daarnaast kan je er wel vijftien tot twintig jaar lang van genieten.

Quooker wordt steeds populairder en zijn hard op weg om de wereld te veroveren, daarom konden wij deze kokend water kraan vriend niet missen in ons assortiment. Lees meer over Quooker.

Montage & installatie kokend water kraan

Een team met gespecialiseerde installateurs staan klaar om jou te helpen! Hoe gaat dat in zijn werking? Als eerst, zoek op onze website een kokend water kraan of boiler uit. Daarna kan je rechts van het product de montage en installatie service aanvinken. Wanneer jij dit aanvinkt, wordt de montageservice meegenomen in jouw bestelling. Vervolgens wordt er binnen 48 uur contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak. Gezamenlijk wordt er gekeken naar geschikte datum en tijdstip. Zo kan jij andere huishoudelijke taken verrichten of lekker op de bank hangen, terwijl de monteurs jouw kokend water kraan of boiler installeren.

Is dit handig voor jou? Ontdek onze montageservice.

Contact met dé experts van Kokendwatergigant

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts beantwoorden jouw vragen, gaan in op jouw opmerkingen of geven bijpassende advies. Je kan onze experts bellen, mailen of bereiken via de chat.