Filteren

Kleur
 

Franke Franke uitvoeringen

Franke uitvoeringen

Franke uitvoeringen

Kokendwatergigant biedt verschillende Franke uitvoeringen aan zodat jij de kokend water kraan kan vinden die bij jou past. Maar wat houdt een uitvoering precies in? Met een kokend water kraan van Franke kan tegenwoordig méér dan alleen kokend water tappen. Franke biedt kokend water kranen in twee uitvoeringen: een mechanische 3-in-1 kokend waterkraan met drie functies kokend-, warm- en koud water en een elektronische kraan met vier functies kokend- , warm-, koud-, bruisend- en ook gefilterd water . Op basis van jouw wensen kun je dus kiezen voor een uitvoering die bij jou past. Lees verder.

Maris-Cat3.jpg

Franke Maris

Een aantal voordelen van de Franke uitvoeringen op een rijtje:

 • Verschillende modellen en kleuren beschikbaar
 • Alles uit 1 kraan
 • In een handomdraai kokend en warm water getapt
 • Warm water kraan van kwalitatief hoge kwaliteit
 • Extra beveiliging door de tweestaps veiligheidshendel

Met 100° C uit de kokend water kraan is het wel opletten. We willen natuurlijk ongelukken voorkomen. Door de ingebouwde twee staps veiligheidshendel beveiliging van deze kranen is het voor kinderen haast onmogelijk om kokend water te tappen. Zo heb jij altijd de controle over jouw kokend water kraan.

Het juiste kokend water systeem voor jou

Jouw keuken wil je natuurlijk wel zó indelen dat het past bij jouw wensen. Daarbij kan je de keukenkraan niet vergeten. Dit is ongemerkt een erg belangrijk onderdeel van jouw keuken ervaring. Ben jij iemand die naast kokend water, ook veel gebruik maakt van gekoeld of gefilterd water? Dan is het aan te raden om hier naar te kijken bij het uitkiezen van een keuken kraan. Hoeveel tijd en moeite scheelt het wel niet door dit direct uit jouw keuken kraan te kunnen tappen.

Om jou een beter beeld te geven van de Franke uitvoeringen hebben wij deze voor jou op een rijtje gezet:  

 • De Premium3 is een multi-waterkraan geschikt voor koud, warm en kokend water. Deze kraan beschikt over een mechanische druk en draai bediening.
 • De Perfect3 Touch kraan is een multi-waterkraan met elektronische bediening. Deze kraan is geschikt voor koud, warm en kokend water.
 • Met de Perfect4 kraan kan je naast warm, koud én kokend water ook gefilterd water tappen. Deze multi-waterkraan is voorzien van een elektronische bediening.
 • De Perfect4 Chilled kraan krijg je geleverd met een extra “boiler”, namelijk de Chiller. Hierdoor kan je naast warm, koud en kokend water óók gekoeld water tappen.
 • De Sparq6 is een 6-in-1 kraan met elektronische bediening. Deze kraan geeft jou de mogelijkheid om koud, warm, gekoeld, kokend, gefilterd en bruisend water te tappen. Ook bij deze kraan wordt de Chiller meegeleverd.
 • De Maris kraan is een kokend water kraan waarmee je koud, warm en kokend water kunt tappen. De Maris kraan is beschikbaar met touch bediening en met druk en draai bediening.

Duurzame kokend water kranen

Direct kokend water kunnen tappen uit jouw keuken kraan is een luxe op zich, maar dat het ook nog duurzaam is, daar scoren deze kranen heel veel punten mee! De energiezuinige boilers van Franke verbruiken gemiddeld slecht 0,10 cent per dag. Dat kunnen wij allemaal wel missen uit onze portemonnee. Kies jij voor een Franke uitvoering waarbij je gefilterd, gekoeld of bruisend water kunt tappen? Dan draag jij nog een extra steentje bij aan het milieu doordat jij afscheid neemt van die onhandige plastic waterflessen. Met de Franke uitvoeringen maak jij jouw keuken een stukje duurzamer.

Hoe werkt een kokend water kraan?

Om ervoor te zorgen dat er kokend, gekoeld of zelfs bruisend water uit jouw kraan kan tappen, heb je een boiler nodig. Op Kokendwatergigant bieden wij verschillende soorten boilers aan voor bij de Franke uitvoeringen. Deze kan je samen met jouw kokend water kraan naar keuze kopen. Voor de multifunctionele keuken kranen van Franke moet je beschikken over een Combi boiler. Deze bieden wij aan in verschillende grootte en maten zodat er altijd iets tussen zit dat bij jouw huishouden past.

Weet jij niet zo goed welke boiler je nodig hebt voor jouw Franke uitvoering? Wij hebben speciaal voor jou alle Franke boilers op een rijtje gezet:

 • Solo S boiler sluit je aan op een koud water aansluiting. Levert geen warm tapwater, dat komt uit de bestaande waterleiding. Geeft tot 4 liter kokend water.
 • Combi S boiler sluit je aan op een koud water aansluiting. Levert tot 4 liter kokend water en 18 liter warm water.
 • Combi X boiler kan je aansluiten op de koud en warm water aansluiting dankzij de Bypass. Levert tot 4,7 liter kokend water en onbeperkt warm water.
 • Combi XL boiler Sluit je aan op een koud water aansluiting. Levert tot 7,5 liter kokend water en 32 liter warm water.

Franke keuken systemen bij Kokendwatergigant

Wat is begonnen als een metaalbedrijf is nu uitgegroeid tot ‘s werelds grootste producent van keukensystemen. Al meer dan 100 jaar ontwikkeld Franke innovatieve producten die de behoefte van hun klanten vervullen. Duurzaamheid staat voorop bij de producten van Franke. Deze kokend water gigant staat niet alleen bekend om haar kokend water kranen, ook in watervoorzieningen, koffiesystemen en voedselvoorzieningen hebben zij de markt betreden. Wil jij meer weten over de producten van Franke? Ontdek meer.

Keuken kraan inclusief montage

De montage van een Franke uitvoering kan een flinke karwei zijn in jouw keuken. Het komen namelijk veel onderdelen bij kijken zoals een keuken kraan, boiler en misschien zelf een extra Chiller. Niet iedereen heeft alle tijd of het gereedschap in huis om dit zelf te monteren. Wanneer dit zo is, kan jij gebruik maken van onze montage- en installatieservice. Onze monteur monteert jouw kraan dan zonder dat jij er omkijken naar hebt. Het werkt heel simpel. Tijdens het plaatsen van jouw bestelling vink je aan dat je gebruik wilt maken van deze service, onze monteur zal daarna binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen voor de installatie van jouw kraan. Wil je meer weten over deze service? Bekijk onze montage en installatie pagina op Kokendwatergigant.

Contact | Franke uitvoeringen

Iedere keuken is anders en daarom begrijpen wij dat het kiezen van een kokend water kraan een moeilijke opgave kan zijn. Heb jij vragen over de Franke uitvoeringen die wij aanbieden of kan je wel wat advies gebruiken? Onze warm water expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.