Filteren

 

Franke Franke reservoirs Franke Combi S

Franke Combi S

Franke Combi S kokend water boiler

Bij een mooie kokend water kraan hoort natuurlijk een sterke boiler, de Franke Combi S kokend water boiler. Deze boiler zorgt ervoor dat er kokend water uit jouw keuken kraan kan stromen. Je kan de Combi S in combinatie met een Franke kokend water kraan naar keuze bestellen. Hij is de ideale grootte door zijn compacte formaat en past makkelijk achter jouw plint. Zo houd je toch nog ruimte over in je keukenkastje! Lees meer. 

Een aantal voordelen van de Franke Combi S kokend water boiler op een rijtje:

  • Kan tot wel 4 liter aan kokend water en 18 liter warm water tappen.
  • Kan zowel liggend als staand worden  geplaatst.
  • Weinig warmteverlies door het boilervat
  • Te combineren met verschillende soorten keuken kranen

Natuurlijk is het fijn dat je met jouw Franke Combi S kokend water boiler direct kokend kan tappen, maar de veiligheid staat natuurlijk voorop . Door de ingebouwde beveiliging van deze kranen is het voor kinderen haast onmogelijk om kokend water te tappen. Zo worden ongelukken voorkomen. 

Franke boiler kokend water kraan

Om kokend water te kunnen tappen uit jouw keuken kraan heb je een boiler nodig. Kokendwatergigant biedt verschillende boilers aan van het merk Franke die jij kan combineren met een kokendwaterkraan. Let wel op dat je de boiler kiest die bij jouw wensen past. Is jouw warm water verbinding slecht en wil jij kokend water tappen? Dan is de Franke Combi S kokend water boiler de boiler voor jou. Deze boiler levert jou tot 4 liter kokend water en 18 liter warm water. De Combi boilers zijn gemaakt voor de multifunctionele kranen waarbij jij naast kokend water ook sprankelend, gekoeld, gezuiverd, en koud/warm water kan tappen. Ben je op zoek  naar iets anders? Bekijk dan de andere boilers van Franke.

Keukenkranen van Franke

Bij Kokenwatergigant bieden wij vijf verschillende soorten kranen aan waaruit je kan kiezen. Binnen deze kraan soorten zijn er ook nog verschillende modellen en kleuren waaruit je kan kiezen. Zo kan je kiezen om jouw Franke Combi S kokend water boiler te combineren met een haakse of ronde kraan in de kleuren Chroom, Industrial Anthracite, Industrial Black, Industrial Copper, Industrial Gold, Mat Zwart en RVS.

Het aanbod aan kokend water kranen is erg groot, daarom zetten wij alle keuken kranen van Franke voor jou op een rijtje:

  • De Premium3 is een multi-waterkraan geschikt voor koud, warm en kokend water. Deze kraan beschikt over een mechanische druk en draai bediening.
  • De Perfect3 Touch kraan is een multi-waterkraan met elektronische bediening. Deze kraan is geschikt voor koud, warm en kokend water.
  • Met de Perfect4 kraan kan je naast warm, koud én kokend water ook gefilterd water tappen. Deze multi-waterkraan is voorzien van een elektronische bediening.
  • De Perfect4 Chilled kraan krijg je geleverd met een extra “boiler”, namelijk de Chiller. Hierdoor kan je naast warm, koud en kokend water ook gekoeld water tappen.
  • De Sparq6 is een 6-in-1 kraan met elektronische bediening. Deze kraan geeft jou de mogelijkheid om koud, warm, gekoeld, kokend, gefilterd en bruisend water te tappen. Ook bij deze kraan wordt de Chiller meegeleverd.

Over Franke heet water kranen

De Franke heet water kranen zijn echte parels voor in jouw keuken, maar wie is Franke nu precies? Wat ooit begonnen is als een metaalbedrijf is nu uitgegroeid tot ‘s werelds grootste producent van keukensystemen. Franke heeft in het assortiment keuken kranen met een mooi design en een moderne en nostalgische uitstraling. Voor iedereen zit er wel een kokend water kraan tussen. Deze grote speler op de kokend water markt staat niet alleen bekend om haar keuken kranen, ook in watervoorzieningen, koffiesystemen en voedselvoorzieningen hebben zij de markt betreden. Wil jij meer weten over de producten van Franke? Ontdek meer.

Montage en installatie service van Kokendwatergigant

Wist jij dat je bij Kokendwatergigant jouw Franke Combi S kokend water boiler inclusief kraan kan laten monteren? Niet iedereen heeft alle tijd of gereedschap in huis om dit zelf te monteren. Onze kokend water experts installeren jouw kokend water kraan daarom met liefde. Hoe werkt onze montage en installatie service? Tijdens het plaatsen van jouw bestelling vink je aan dat je jouw kraan en boiler wil monteren. Onze monteur zal dan binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen voor de installatie van jouw keuken kraan. Wil je meer weten over deze service? Bekijk de montage en installatie pagina op Kokendwatergigant.

Contact | Franke Combi S

Iedere huishouden is anders en maakt op andere manieren gebruik van kokend water. Daarom begrijpen wij dat het kiezen van een kokend water kraan met de juiste boiler moeilijk kan zijn. Heb je vragen over de Franke Combi S kokend water boiler of kan je wel wat advies gebruiken? Onze warm water expert Marcel staat voor jou klaar om jouw brandende vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om met hem te bellen, chatten of mailen.