Filteren

Kleur
 

Accessoires Inzetbakje

Inzetbakje

Kokend water kraan inzetbakje

Soms moet je even snel je glazen laten drogen maar is er geen ruimte op het aanrecht, of wil je een klein vuilnisbakje maken maar past dit nergens. Met behulp van een inzetbakje los je dit probleem op. Dit zet je namelijk in je spoelbak en geeft jou extra opbergruimte! Lees meer.

Houd jouw spoelbak geordend met een inzetbakje

Een inzetbakje plaats je in je spoelbak. Er zijn meerdere manieren om het inzetbakje te gebruiken. Je kunt hem gebruiken om dingen in op te bergen, even snel weg te zetten, op te laten drogen, als afvalbakje, noem maar op. Je kunt ze kiezen in de kleuren goud, gun metal en koper.

Voordelen van de kokend water kraan inzetbakjes

Het is natuurlijk altijd handig om goed geïnformeerd te zijn over de voordelen ergens van. Daarom hebben wij hier een aantal van de grootste voordelen van de inzetbakjes opgesomd:

  • Zorgt dat jouw spoelbak netjes en opgeruimd blijft;
  • Voor meerdere doeleinden te gebruiken (afval, opbergen, drogen, etc.);
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren;
  • Gemakkelijk te plaatsen.

Een inzetbakje kun je ook mooi laten matchen met een spoelbak of een zeepdispenser. Zo maak jij jouw keuken hélemaal compleet!

Over Selsiuz

Selsiuz is een van de grootste namen als het gaat om kokend water kranen. Het is daarom ook niet gek dat je de kokend water kranen van het merk overal voorbij ziet komen. Bij vrienden en familie zie je ze staan, maar ook op televisie! Nieuwsgierig? Bekijk dan Selsiuz.

Installatie

Lijkt het jou ook fijn als de installatie van jouw nieuwe kokend water kraan wordt afgehandeld door een professional? Bij ons kan dat. Wij hebben een team opgericht van ervaren monteurs om jou te voorzien van de beste installatieservice. Je hoeft deze service alleen aan te vinken tijdens het bestellen en een plekje in je agenda vrij te houden, de rest regelen wij! Meer weten? Bekijk dan montage en installatie.

Contact

Heb je nog vragen of behoefte aan advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een team van experts die met veel plezier beschikbaar zijn voor jou. Via de chat, mail of telefoon kun je alles met onze experts bespreken.