Filteren

Vorm uitloop kraan
Kleur
Toon meer
Hoogte kraan
Reservoir
 

Quooker Reservoirs Combi Plus

Combi Plus

Quooker Combi Plus

Combineer jouw Quooker kraan met het Quooker Combi Plus reservoir. Deze heb je nodig zodat er kokend water uit jouw kraan kan stromen. Op deze pagina vind je verschillende Quooker kranen in combinatie met het Combi Plus reservoir. Hiermee kan jij tot wel zeven liter aan kokend water en onbeperkt warm water tappen. Dit reservoir is ideaal als je op zoek bent naar een makkelijke manier waarop jij een grote hoeveelheid kokend water kan tappen. Lees meer. 

Een aantal voordelen van het Quooker Combi plus reservoir op een rijtje:

 • Direct genieten van kokend water
 • Te combineren met de Quooker CUBE zodat jij ook koud en bruisend water kan tappen
 • Kokend water tappen tot wel zeven liter
 • Te combineren met verschillende modieuze keuken kranen

Duurzaamheid met kokend water kranen

Nu denk je misschien, kost zo’n Quooker Combi Plus reservoir dan niet veel stroom? Het tegenovergestelde is juist waar. Je kan met een kokend water kraan een hoop water en energie besparen! Het reservoir van de Quooker zorgt ervoor dat het water in het reservoir altijd op een temperatuur blijft van 110°C.  De warmte kan bijna niet het reservoir verlaten waardoor het weinig energie nodig heeft om bij te verwarmen. Het mooie aan dit boilervat? Je voelt vanaf de buitenkant helemaal niet dat het zó warm is. Daarom hoef je met deze boiler niet bang te zijn voor brandwonden. Doordat je direct koud, warm en kokend water kan tappen ga je stilstandsverliezen tegen en bespaar je aanzienlijk in water- en energiekosten.

Warm water kranen van Quooker

Om een Quooker Combi Plus reservoir te kunnen gebruiken heb je natuurlijk ook een keuken kraan nodig. De 3-in-1 kokend water kranen van Quooker zijn gemakkelijk in combinatie te gebruiken met de boiler. Bij Kokenwatergigant kan je uit twee verschillende stijlen kranen kiezen van het merk Quooker, namelijk de Quooker Flex en de Quooker Fusion. Dit zijn kokend water kranen en mengkranen gecombineerd. Met deze kranen kan je koud, warm én kokend water uit dezelfde kraan kan tappen.

Een aantal voordelen van een Quooker kokend water kraan op een rijtje:

 • Kokend water kranen in veel verschillende kleuren en maten.
 • Naast koud, warm en kokend water kan je ook voor gezuiverd, sprankelend en gekoeld water kiezen.
 • Veilige kranen door kinderslot en temperatuur beveiliging.
 • Werkt water besparend doordat je direct de juiste hoeveelheid water tapt.

Boiler voor de kokend water kraan

De Quooker Combi Plus is in principe een boiler voor jouw kokend water kraan. Dit is een boiler waarmee jij een ruime hoeveelheid warm en kokend water kan tappen. Door dit reservoir onder in jouw keukenkastje te plaatsen, kan jij binnen een mum van tijd warm, kokend en koud water tappen. De lange wachttijden op jouw luidruchtige waterkoker zijn dus voorbij en het is tijd om plaats vrij te maken voor deze mooie krachtpatser.

Ben jij een groot gebruiker van kokend water of gebruik je het alleen maar om een kopje thee te zetten? Dan is het handig om te ontdekken welk reservoir het beste bij jou past. Er zijn naast de Quooker Combi Plus ook nog andere reservoirs beschikbaar. Zo is het PRO3 reservoir erg handig als jij alleen kokend water wil tappen. Met deze boiler kan jij namelijk tot wel 3 liter water tappen. Het Quooker Combi reservoir geeft jou de mogelijkheid om 7 liter kokend water te tappen en tot wel 15 liter warm water. Bekijk alle Quooker reservoirs op Kokendwatergigant en ontdek welke het beste bij jou past.

Quooker Combi Plus aansluiten

De montage van de Quooker Combi Plus kan een moeilijke klus zijn. Misschien heb je hier zelf ook geen tijd voor of laat je het liever aan een professional over. Wanneer dit zo is, kan jij gebruik maken van onze montage- en installatieservice. Onze monteur monteert jouw boiler dan zonder dat jij er omkijken naar hebt. Zo werkt het:

 • Vink bij jouw bestelling de optie ‘montage’ aan. Wanneer jij dit doet, krijgt onze monteur hier een melding van.
 • Vervolgens neemt hij binnen 48 uur contact met jou op. Jullie maken kennis en onze monteur vraagt wanneer een montage bezoek voor jou uitkomt.
 • Als jullie een afspraak hebben ingepland, noteert onze monteur dit in zijn agenda. Op de afgesproken dag komt hij bij jou langs om jouw kraan en boiler te monteren.

 Wil jij gebruik maken van deze service? Ontdek dan meer op de montage en installatie pagina van Kokendwatergigant.

Contact | Quooker Combi Plus

Het assortiment van kokend water kranen kent verschillende type uitvoeringen en merken. Vraag je je af of de Quooker Combi Plus bij jouw huishouden past? Dit hangt af van het waterverbruik van jouw huishouden. Onze warm water expert Marcel staat voor jou klaar en helpt jou graag met al jouw vragen. Heb jij dus advies nodig van een professional? Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.