Filteren

Type water
Vorm uitloop kraan
Kleur
Type boiler
Materiaal boilervat
Vermogen
 

Selsiuz Kleuren

Kleuren

Selsiuz kleuren

De Selsiuz kokend water kranen zijn er in verschillende kleuren. Deze kleuren zijn rvs, chroom, mat zwart, gun metal, goud en koper. Met dit brede assortiment aan kleuren kun je altijd iets vinden dat bij jouw keuken past. Daarnaast zijn alle kleuren er óok nog in verschillende vormen! Lees meer.

Selsiuz_1RVS_Categorie.jpg

RVS

Selsiuz_1Chroom_Categorie.jpg

Chroom

Selsiuz_1Black_Categorie.jpg

Mat zwart

Selsiuz_1Gun_Metal_Categorie.jpg

Gun metal

Selsiuz_1GLD_Categorie.jpg

Gold

Selsiuz_1Copper_Categorie.jpg

Copper

Voordelen van de Selsiuz kokend water kraan kleuren

Voordelen zijn altijd belangrijk om mee te nemen in je overweging. Daarom hebben wij er een paar voor je uitgelicht:

  • Breed assortiment;
  • Er zit altijd wel iets tussen voor jou;
  • Alle kleuren zijn in meerdere vormen beschikbaar;
  • Afwerking van topkwaliteit.

Natuurlijk is de kleur niet de enige keuze die je maakt. Je kijkt natuurlijk ook naar de vorm, de functies en het type boiler. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, staan we graag voor je klaar.

Over Selsiuz

Selsiuz is een groot merk dat maar blijft groeien. De kwaliteit en schoonheid van de Selsiuz kokend water kranen vallen echt op. Het is daarom ook alleen maar vanzelfsprekend dat de kokend water kranen van Selsiuz al vaker op televisie zijn gebruikt. Zo kun je de kranen bijvoorbeeld gezien hebben in Heel Holland Bakt of Kook mee met Max. Benieuwd? Bekijk Selsiuz!

Kies de vorm die past bij jouw keuken

Naast de verschillende kleuren, heeft Selsiuz ook verschillende vormen kokend water kranen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kraan die jouw keuken een strakke uitstraling geeft, is een haakse variant misschien wel wat voor jou. Maar ben je op zoek naar een zachtere, speels uitstraling? Dan ga je meer richting een ronde variant. Bekijk vooral alle vormen zodat je precies kan vinden wat bij jouw keuken past.

Installatie

Vind jij dat je twee linker handen hebt, of heb je geen zin of tijd om de installatie zelf te doen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Wij hebben een team van professionele monteurs die staan te popelen om voor jou aan de slag te gaan. Lijkt het jou ook een fijn idee om de installatie te overhandigen aan een vakkundige installateur? Kies deze optie dan tijdens het bestellen. Een van onze monteurs neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Meer informatie vind je op onze montagepagina.

Contact

Bij twijfel altijd vragen! Stel vooral alle vragen die je nog hebt aan onze experts. Zij helpen jou met veel plezier aan alle antwoorden die je nog nodig hebt. Je kunt contact opnemen met onze experts via de chat, mail of telefoon.