Filteren

 

Franke Franke kranen

Franke kranen

Franke Kranen

Bij Kokendwatergigant kan je verschillende Franke kranen kopen. Franke biedt kokend water kranen in twee uitvoeringen: een mechanische 3-in-1 kokend waterkraan met drie functies kokend-, warm- en koud water en een elektronische kraan met vier functies kokend- , warm-, koud- en ook gefilterd water. Daarnaast kan je ook de Franke Sparq aansluiten voor bruisend water.  Deze kranen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en modellen zodat ze uitblinken in jouw keuken. Ga jij dus voor een landelijke of juist moderne keukenstijl? Dan zit er sowieso een keukenkraan voor jou bij. Lees meer. 

Maris-Cat4.jpg

Franke Maris Touch

Maris-Cat3.jpg

Franke Maris Twist

Een aantal voordelen van de Franke kranen op een rijtje:

 • Verschillende modellen en kleuren beschikbaar
 • In een handomdraai kokend en warm water getapt
 • Warm water kraan van kwalitatief hoge kwaliteit
 • Extra beveiliging door de tweestaps veiligheidshendel

Met 100° C uit de kokend water kraan is het wel opletten. We willen natuurlijk ongelukken voorkomen. Door de ingebouwde tweestaps veiligheidshendel beveiliging van deze kranen is het voor kinderen haast onmogelijk om kokend water te tappen. Zo heb jij altijd de controle over jouw kokend water kraan.

Franke kokend water kranen

Franke staat bekend om keuken kranen met een mooi design en een moderne en nostalgische uitstraling. Zij bieden daarom kokend water kranen aan in verschillende vormen en maten. Zo vind je in onze webshop kranen in bijvoorbeeld RVS, Chroom en Industrial black. Daarnaast hebben de kranen van Franke verschillende vormen. Je kan jouw Franke kraan kopen in bijvoorbeeld een ronde vorm, maar een rechthoekige kraan vorm.

Om het makkelijk voor jou te maken zetten wij alle kokend water kranen op een rijtje:

 • Mondial is een haakse L-vorm kraan die beschikbaar is in Industrial Antracite, Industrial Copper, Industrial Gold, Industrial Black en RVS.
 • Irena is een haakse U-vorm kraan die beschikbaar is in Chroom en Mat Zwart.
 • Pollux is een haakse U-vorm kraan die beschikbaar is in Industrial Antracite, Industrial Copper, Industrial Gold, Chroom, Industrial Black en RVS.
 • Minerva is een ronde kraan die beschikbaar is in Chroom, Mat Zwart en RVS.
 • Helix is een ronde kraan die beschikbaar is in RVS, Industrial Antracite, Industrial Copper, Industrial Gold en Industrial Black.
 • Maris Touch is een ronde kraan met een touch bediening die beschikbaar is in RVS.
 • Maris Twist is een ronde kraan met een druk en draai bediening die beschikbaar is in Chroom.

3 in 1 kokend water kraan

De 3 in 1 kokend water kranen worden door vele huishoudens in Nederland al gebruikt. Dat komt doordat het een enorm positief effect heeft op jouw keuken. Zonder dat je het merkt kost het koken van jouw water met een waterkoker toch nog best veel tijd. Door de 3 in 1 kokend water kraan van Franke heb jij binnen no-time jouw theepot gevuld met kokend water. Daarnaast kan je met deze keuken kranen niet alleen kokend water maar ook koud en warm water tappen. Met de 3 in 1 kokend water kraan heb jij alle comfort van een waterkoker en keuken kraan in 1. Ontdek de 3 in 1 kokend water kranen van Franke op Kokendwatergigant.

Franke keuken systemen bij Kokendwatergigant

Wat is begonnen als een metaalbedrijf is nu uitgegroeid tot ‘s werelds grootste producent van keukensystemen. Al meer dan 100 jaar ontwikkeld Franke innovatieve producten die de behoefte van hun klanten vervullen. Duurzaamheid staat voorop bij de producten van Franke. Deze kokend water gigant  staat niet alleen bekend om haar kokend water kranen, ook in watervoorzieningen, koffiesystemen en voedselvoorzieningen hebben zij de markt betreden. Wil jij meer weten over de producten van Franke? Ontdek meer.

Het juiste kokend water systeem voor jou

Jouw keuken wil je natuurlijk wel zó indelen dat het past bij jouw wensen. Daarbij kan je de keukenkraan niet vergeten. Deze selecteer je natuurlijk niet alleen op het uiterlijk maar ook de functionaliteit. Ben jij iemand die naast kokend water, ook veel gebruik maakt van gekoeld of gefilterd water? Dan is het aan te raden om daar op te letten bij het uitkiezen van een keuken kraan. Hoeveel tijd en moeite scheelt het wel niet door dit direct uit jouw keuken kraan te kunnen tappen.

Zodat je een beter idee krijgt van Franke en de uitvoeringen die zij aanbieden hebben wij deze voor jou op een rijtje gezet:

 • De Premium3 is een multi-waterkraan geschikt voor koud, warm en kokend water. Deze kraan beschikt over een mechanische druk en draai bediening.
 • De Perfect3 Touch kraan is een multi-waterkraan met elektronische bediening. Deze kraan is geschikt voor koud, warm en kokend water.
 • Met de Perfect4 kraan kan je naast warm, koud én kokend water ook gefilterd water tappen. Deze multi-waterkraan is voorzien van een elektronische bediening.
 • De Perfect4 Chilled kraan krijg je geleverd met een extra “boiler”, namelijk de Chiller. Hierdoor kan je naast warm, koud en kokend water óók gekoeld water tappen.
 • De Sparq6 is een 6-in-1 kraan met elektronische bediening. Deze kraan geeft jou de mogelijkheid om koud, warm, gekoeld, kokend, gefilterd en bruisend water te tappen. Ook bij deze kraan wordt de Chiller meegeleverd.

Franke kranen inclusief montage

We kunnen praten over hoe mooi een Franke kraan wel niet in jouw keuken zal staan, maar daarvoor moet deze eerst nog gemonteerd worden. Niet iedereen heeft zin of tijd om de kokend water kraan te installeren. Daarom bieden wij bij Kokendwatergigant onze montage en installatie service  aan. Met deze service staat jouw kraan binnen no-time klaar in jouw keuken. Deze extra service werkt heel simpel. Tijdens het plaatsen van jouw bestelling vink je aan dat je gebruik wilt maken van deze service, onze monteur zal daarna binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen voor de installatie van jouw kraan. Wil je meer weten over deze service? Bekijk onze montage en installatie pagina op Kokendwatergigant.

Contact | Franke kranen

Iedere keuken is anders en daarom begrijpen wij dat het kiezen van een kokend water kraan of Franke boiler een moeilijke opgave kan zijn. Heb jij vragen over producten van Franke of kan je advies gebruiken van een deskundige? Onze warm water expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.