Verzenden en retourneren

 

Informatie rondom verzenden, retourneren en garantie

Heb jij een bestelling geplaatst bij Kokendwatergigant? Op deze pagina vind je alle informatie rondom verzenden en retourneren.

Levering

Wanneer je jouw bestelling op werkdagen voor 13:00 plaatst, wordt deze morgen al aan huis geleverd. Wij willen jou en jouw theemoment zo snel mogelijk bij elkaar brengen. Zo kan je de volgende dag al genieten van een gemakkelijke, waterbesparende en direct kokende kop thee genieten. Hoewel de meeste producten de volgende dag worden geleverd, zijn er enkele met een langere levertijd dan je van ons bent gewend. Maar dit wordt te allen tijden duidelijk aangegeven bij het betreffende product. Mocht je vragen hebben over de levertijd kan je altijd contact opnemen met het team van Kokendwatergigant.

Gratis verzending

Bij Kokendwatergigant staat gemakt op eerste plaats. Daarom verzenden wij jouw bestelling gratis door heel Nederland en België. Wij verzenden via PostNL, DPD en Packs. Wanneer je bestelling onderweg is, ontvang je een track & trace-code om jouw bestelling te volgen. Als je niet thuis bent tijdens de bezorging, is dit geen enkel probleem. Je pakket wordt dan bij de buren of bij een PostNL-punt afgeleverd. 

Retourneren

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Na de annulering heb je nog 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag teruggestort op je rekening. Alleen de kosten voor het retourneren van het product naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan kokendwatergigant geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contract met ons opnemen via info@kokendwatergigant.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag beginnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten.

 

Uitzonderingen verzenden en retourneren

Er zijn een aantal uitzonderingen waarin er niet geretourneerd kan worden:

  • Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  • Producten die tijdens het uitpakken beschadigd of defect zijn geraakt.
  • Designkranen die speciaal besteld zijn.
  • Als de originele verpakking ontbreekt of als er op de originele verpakking geschreven is.

 

Heb jij vragen over jouw bestelling of over het retourneren? Ons team van experts helpt je graag verder! Op onze klantenservice pagina vind je ons contactformulier en andere manieren om ons te contacteren.

Maak kennis met het team van Kokendwatergigant

Over ons

De verzend- en retourbeleid van Kokendwatergigant

Verzenden & retourneren

De garantievoorwaarden van Kokendwatergigant

Garantievoorwaarden

Lees hier meer over de privacy policy van Kokendwatergigant

Privacy Policy

Lees hier de algemene voorwaarden van Kokendwatergigant

Algemene voorwaarden

Lees hier meer over de disclaimer van Kokendwatergigant

Disclaimer