Filteren

Merk
Afwerking
Kleur
 

Accessoires Zeepdispenser

Zeepdispenser

Kokend water kraan zeepdispensers

Je bent bezig in de keuken en wil je handen wassen. Er staat een mooi uitziend en ingebouwd zeeppompje voor je klaar. Je pompt je gewenste hoeveelheid zeep zonder moeite en wast je handen weer helemaal schoon. Heerlijk toch? Lees meer.

Een zeepdispenser is een super toevoeging

Een zeepdispenser is een handige toevoeging aan jouw keuken. Dit dispenser wordt ingebouwd in jouw aanrecht, dus je hebt geen los zeepje meer op het aanrecht staan. Het reservoir van de zeeppomp is ruim en het bijvullen ervan is gemakkelijk gedaan. Je kunt kiezen voor een zeepdispenser die past bij jouw kokend water kraan, of je kunt juist voor een hele andere kleur gaan.

Voordelen van kokend water kraan zeepdispensers

Een product moet natuurlijk wel voordelen hebben. Daarom hebben wij er hier een aantal voor je onder elkaar gezet:

  • Geen rommelig los zeepje op het aanrecht;
  • Ruim reservoir en makkelijk bij te vullen;
  • Volledig ingebouwd in jouw aanrecht;
  • In verschillende kleuren en merken verkrijgbaar.

Welk zeepdispenser jij aan jouw keuken toevoegt, ligt helemaal aan jouw wensen. Je kunt namelijk kiezen tussen verschillende merken en verschillende kleuren. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, staan wij graag voor jou klaar.

Welke kraan past bij jou?

Drie van de grootste spelers in de kokend water kranen wereld zijn Quooker, Selsiuz en Franke. De merken bieden allemaal kokend water kranen van de beste kwaliteit, en proberen dit zo duurzaam mogelijk te doen. Welke kraan het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw wensen. Bekijk daarom alle kokend water kranen van Quooker, Selsiuz en Franke op je gemak en ga na welke voor jou perfect is.

Nieuwsgierig geworden naar de missie en visie van deze merken? Lees hier alles over Quooker, Selsiuz en Franke.

Installatie

Wil jij de installatie van jouw nieuwe kokend water kraan liever aan een professional overlaten? Dat kan bij ons! Kies deze service tijdens het plaatsen van je bestelling, en een van onze ervaren installateurs zal contact met je opnemen om een afspraak te maken. Je hoeft dus alleen een gaatje in je agenda vrij te houden, de rest wordt voor jou geregeld! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Contact

Meer weten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts staan maar al te graag voor je klaar om je van dienst te zijn. Stuur ons vooral een chat, mail of geef ons een belletje!