Filteren

Kleur
Type boiler
Type water
 

Selsiuz Kranen Motif

Motif

Selsiuz kokend water kraan Motif

Haal de Italiaanse sferen in jouw keuken met de Selsiuz Motif kokend water kraan. Deze exclusieve alles in één kokend water kraan is ontworpen voor mensen met een neusje voor stijl. Het is een echte uitblinker voor op jouw keukenblad. Deze kraan is ideaal als je snel jouw vaat wilt afwassen en biedt jou de luxe van snel kokend water tappen. Wil je meer weten over de Selsiuz Motif kokend water kraan? Lees dan verder.

Wat zijn de voordelen van de Selsiuz Motif kokend water kraan?

Bij Kokendwatergigant verkopen wij veel verschillende kokend water kranen. Waarom zou je dan specifiek voor een Selsiuz kokend water kraan moeten kiezen? Selsiuz vindt het belangrijk om jou niet alleen een functionerende kraan aan te bieden, maar ook een stijlvolle. Dit laten ze zien met de Selsiuz Motif kokend water kraan. Deze is stijlvol en kan je door de verschillende kleuren waarin deze kraan beschikbaar is, goed combineren met jouw interieur.

 Speciaal voor jou hebben wij een aantal voordelen van deze kokend water kraan op een rijtje gezet:

  • Makkelijke elektronische bediening door middel van een druktoets
  • Tap snel en gemakkelijk kokend, bruisend en gekoeld water
  • Beschikbaar in de kleuren Rvs, Gun Metal, Copper en Gold
  • Veilig voor kinderen door de Click Click Go bediening
  • Inclusief boiler gemaakt van licht en corrosiebestendig materiaal 

Tip: Combineer jouw kokend water kraan met één van onze stijlvolle spoelbakken of andere accessoires. Bekijk onze Selsiuz accessoires pagina voor meer informatie.

Over Selsiuz

Er is een Selsiuz voor iedereen; dat is het motto van Selsiuz. Zij spelen met hun producten in op gemak, comfort én trends. Ze wijden hun tijd aan het creëren van kokend water kraan die al jouw behoeftes kunnen vervullen. Daarom biedt Selsiuz diverse uitvoeringen kokend water kranen aan die jij in verschillende kleuren kan kopen. Zo kan jij altijd een keuken kraan vinden die past bij jouw interieur. Wil jij meer weten over het merk Selsiuz? Ontdek meer.

Kraan voor kokend en bruisend water

Wist je dat je met de Selsiuz Motif kokend water boiler ook bruisend en gekoeld water kan tappen? Hiervoor heb je de Selsiuz Cooler nodig. Deze wordt naast het kokend water reservoir gemonteerd. Om kokend water te kunnen tappen heb je altijd een boiler nodig. Welke boiler jij nodig hebt ligt aan de hoeveelheid water je verbruikt en aan jouw warmwateraansluiting. Om het voor jou makkelijk te maken hebben wij de boilers die je kan combineren met deze kokend water kraan kan combineren op een rijtje gezet.  

Je kan de Selsiuz Motif kokend water kraan combineren met:

  • De Titanium Single boiler, deze boiler geeft ook enkel kokend water, maar dan met een titanium reservoir
  • De Titanium Combi extra boiler, deze boiler zorgt ook voor kokend water en onbeperkt warm water, maar dan met een titanium reservoir
  • De Selsiuz Cooler. Dit is geen boiler maar geeft jou naast kokend en warm water ook gekoeld en bruisend water. De Selsiuz Cooler is te combineren met een boiler naar keuze.

Montage en installatie service bij Kokendwatergigant

De Selsiuz Motif kokend water kraan wordt geleverd met een installatiepakket zodat jij deze makkelijk zelf kan monteren in jouw keuken. Laat je dit toch liever aan een professional over? Dan staat Kokendwatergigant klaar om jou te helpen.

Hoe werkt onze montage en installatie service? Bij het plaatsen van jouw bestelling kan je aanvinken dat je gebruik wilt maken van onze service. Binnen 48 uur zal één van onze monteurs een afspraak met jou inplannen om de kraan te monteren. Zo staat jouw keuken klaar binnen een mum van tijd in jouw keuken. Wil je meer weten over deze service? Bekijk dan onze montage en installatie pagina voor meer informatie.

Contact | Selsiuz Gessi kokend water kraan

Heb je vragen over de Selsiuz kranen of advies nodig? Onze kokend water expert Marcel helpt jou graag verder. Hij staat klaar om al jouw brandende vragen over kokend water kranen te beantwoorden. Bel, chat of mail met Marcel.