Filteren

Vorm uitloop kraan
Hoogte kraan
Kleur
 

Grohe Reservoirs L-Size boiler

L-Size boiler

Grohe Red L-Size boiler  

Ben jij op zoek naar een Grohe kokend water kraan met grote boiler? Dan is de Grohe Red L-size de boiler iets voor jou! Met deze boiler heb je binnen een handomdraai kokend water en onbeperkt warm water. Zo verander je jouw normale keuken kraan in een 3-in-1 kokend water kraan. Het boilervat is gemaakt van titanium. Dit is materiaal van hoogwaardige kwaliteit dat zeer sterk, licht en corrosiebestendig is. Daarnaast is dit materiaal top voor het verwarmen van kokend water omdat dit goed tegen temperatuurschommelingen kan. Wil jij meer weten over Grohe en de Grohe Red L-size boiler? Lees dan verder.  

Een aantal voordelen van de Grohe Red L-size boiler op een rijtje: 

  • Direct tot 7 liter kokend water en onbeperkt warm water uit je keukenkraan 
  • Te combineren met een Grohe Red kraan naar keuze 
  • Koud, warm en kokend water uit 1 kraan 
  • Gemaakt van materiaal van hoogwaardige kwaliteit 
  • Geen waterverspilling, je kookt nooit meer te veel water 

Keuken kraan met grote boiler 

De lange wachttijden op jouw waterkoker zijn voorbij want met deze Grohe kokend water boilers heb jij binnen no-time een kopje thee gezet. Daarnaast zijn deze reservoirs beschikbaar in twee formaten zodat jij zelf kan beslissen welke het beste bij jouw kokend water verbruik past. De Grohe Red boiler plaats je in je keukenkastje onder jouw keuken kraan. Doordat de boiler van titanium is gemaakt, is deze uitstekend geïsoleerd. Dit zorgt voor een laag energieverbruik wat niet alleen goed voor jou is, maar ook voor het milieu.  

Grohe biedt boilers aan in twee verschillende maten: de M-Size boiler en de L-Size boiler. Op deze pagina staat de Grohe Red L-size boiler centraal. Dit is een boiler voor de mensen die dagelijks iets meer kokend water verbruiken. De L-size boiler is namelijk iets groter van formaat en heeft dan ook een inhoud van 7 liter. Deze boiler geeft naast kokend water ook onbeperkt koud en warm water. Ben je op zoek naar een boiler met een kleinere inhoud? Dan raden wij de M-size boiler aan. Met een inhoud van 4 liter is de M-size boiler compact van formaat en past deze perfect onder jouw wasbak. 

Kokend water kraan Grohe 

Bij een Grohe Red Reservoir hoort natuurlijk ook een Grohe keukenkraan. Grohe biedt daarom drie verschillende vormen kranen aan in vijf kleuren. Met deze keuken kraan kan jij direct tot wel 100℃ aan water uit jouw kraan tappen. Natuurlijk klinkt dit erg gevaarlijk als je kleine kinderen rond hebt rennen in huis. Daarom heeft Grohe Red een kinderslot op de kokend water kraan. Zo kunnen ongelukjes voorkomen worden. 

Ben jij benieuwd naar de keuken kranen van Grohe? Speciaal voor jou hebben wij ze op een rijtje gezet: 

Over Grohe Red 

Je hebt vast wel eens van het merk Grohe gehoord. Naast het badkamer sanitair dat zij maken bieden zij nu ook kokend water kranen aan. Grohe staat erom bekend dat zij producten creëren die gemaakt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kunnen ze tot wel 20 jaar lang meegaan. Een echte investering dus! Niet alleen de kwaliteit van de producten zijn erg goed, ze bieden ook nog eens artikelen aan met een tijdloze stijl. Zo zit er altijd iets tussen dat bij jouw keuken past. Wil jij meer te weten komen over dit merk? Ontdek meer over Grohe 

Montage en installatieservice Kokendwatergigant 

Wist jij dat je bij Kokendwatergigant jouw Grohe Red L-size boiler inclusief kraan kan laten monteren? Niet iedereen heeft zeeën van tijd om dit zelf thuis te doen. Daarom kan jij in jouw bestelling aangeven dat je gebruik wil maken van de montage door onze monteur. Deze installeren jouw kokend water kraan met liefde. Binnen 48 uur zal onze monteur met jou opnemen om een afspraak te maken. Daarna wordt jouw kokend water kraan met boiler op de afgesproken datum geïnstalleerd. Neem gerust een kijkje op onze montage en installatieservice pagina. 

Contact | Grohe Red Reservoir 

Iedere keuken is anders en daarom begrijpen wij dat het kiezen van een kokend water kraan of Grohe Red Reservoir een moeilijke opgave kan zijn. Heb jij een vraag over de Grohe Red L-size boiler of een ander product van Grohe? Onze warm water expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.