Filteren

Merk
 

Accessoires Boiler aansluitset

Boiler aansluitset

Boiler aansluitset

Je hebt een boiler aansluitset nodig om jouw kokend water kraan en boiler te kunnen installeren. De set bestaat uit alle onderdelen die nodig zijn om dit te kunnen doen. Je kunt dit zelf doen, of overlaten aan een monteur. Lees meer.

Een boiler aansluitset voor jouw kokend water kraan

Een boiler aansluitset bevat dus alles wat je nodig hebt om jouw kokend water kraan en boiler te installeren. Je hebt deze altijd nodig, anders kan jouw boiler namelijk niet worden aangesloten in de keuken. Je kunt jouw boiler dankzij deze set gemakkelijk zelf plaatsen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit te laten doen door een vakkundige monteur.

Voordelen van de boiler aansluitset

Het is altijd goed om op de hoogte te zijn van de voordelen ergens van. Daarom hebben wij de grootste voordelen voor jou opgesomd:

  • Zekerheid van een goed aangesloten boiler;
  • Gemakkelijk zelf te plaatsen of te plaatsen door een monteur;
  • Lange levensduur;
  • Flexibele slang.

Wij bieden handige accessoires zoals deze aansluitset en ophangbeugels, maar wij bieden ook accessoires die de uitstraling van jouw keuken optimaliseren. Neem voor de mogelijkheden eens een kijkje bij alle accessoires!

Een boiler aansluitset van Itho Daalderop, Inventum of InstallExtra

Drie merken die de boiler aansluitset aanbieden zijn Itho Daalderop , Inventum en InstallExtra. Deze merken verschillen in bepaalde opzichten, maar hebben een gedeeld doel: goede producten leveren. Daarom kun je op alle drie rekenen als je op zoek bent naar kwaliteit! Ga naar alle boiler aansluitsets en bekijk welke het beste bij jou past.

Installatie

Vind jij dat je twee linkerhanden hebt en wil je de installatie graag door een professional laten doen? Wij nemen de installatie graag van je over! Met een team van vakkundige installateurs zorgen wij dat kokend water kranen perfect worden geïnstalleerd. Ook enthousiast? Kies deze service dan tijdens het bestellen. Een van onze monteurs neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Contact

Mocht je vragen hebben of graag persoonlijk advies willen, staan onze experts graag paraat. Met hun expertise kunnen zij jou alle antwoorden geven die je nog nodig hebt. Je kunt met onze experts chatten, mailen of bellen.