Filteren

Vorm uitloop kraan
Kleur
Toon meer
Hoogte kraan
 

Quooker Reservoirs Combi

Combi

Quooker Combi reservoir

Enkel een koud water aansluiting in je keuken? Geen Probleem. De Quooker COMBI zorgt er voor dat je direct warm en kokend water kan tappen. Met de inhoud van 7 liter kokend water kan je gemakkelijk een grote pan met kokend water vullen en heb je ongeveer 27 liter warm water van 40°C tot je beschikking. Lees meer

Quooker Combi 

Dankzij  het Quooker Combi reservoir kan jij makkelijk en snel kokend water tappen uit jouw keuken kraan. Binnen een handomdraai heb jij een kopje thee gezet. Deze kokend water boiler zorgt ervoor dat jij volop kan genieten van een ruime hoeveelheid kokend water uit jouw keuken kraan. Met de verschillende modieuze design kranen van Quooker kan je jouw keuken zó stijlvol maken als jij zelf wilt. Het Quooker Combi reservoir kan jij makkelijk combineren met de keukenkraan naar jouw keuze.

Voordelen Quooker Combi

We zullen het je erg makkelijk uitleggen: bij een kokend water kraan van Quooker heb je een reservoir nodig. Dit noemen wij ook wel een boiler. Deze heb je nodig zodat er kokend water uit jouw kraan kan stromen. Op deze pagina vind je verschillende Quooker kranen in combinatie met het Combi reservoir. Hiermee kan jij tot wel zeven liter aan kokend water of 15 liter warm water tappen. Dit reservoir is ideaal als je op zoek bent naar een makkelijke manier waarop jij een grote hoeveelheid kokend water kan tappen.

Een aantal voordelen van het Quooker Combi reservoir op een rijtje:

  • Direct genieten van kokend water
  • Te combineren met de Quooker CUBE zodat jij ook koud en bruisend water kan tappen
  • Kokend water tappen tot wel zeven liter
  • Te combineren met verschillende modieuze keuken kranen

3-in-1 kokend water kraan

Om een Quooker Combi reservoir te kunnen gebruiken heb je natuurlijk ook een keuken kraan nodig. De 3-in-1 kokend water kranen van Quooker zijn gemakkelijk in combinatie te gebruiken met de boiler. Dit zijn kokend water kranen en mengkranen gecombineerd. Met deze kranen kan je koud, warm én kokend water uit dezelfde kraan kan tappen.

Bij Kokenwatergigant kan je uit twee verschillende stijlen kranen kiezen van het merk Quooker. Bekijk hier de Flex kraan van Quooker en de Fusion Quooker. Dit zijn tijdloze kranen die in iedere keuken passen. Wij bieden deze kranen aan in drie verschillende kleuren: RVS, Chroom en Zwart. Zo zit er altijd iets tussen dat bij jouw keuken past. Bekijk alle 3-in-1 kokend water kranen van Quooker op Kokendwatergigant.

Energieverdeler Quooker

De Quooker is een erg handig keukenapparaat maar verbruikt daarom ook stroom. Maak jij in jouw keuken gebruik van andere keukenapparatuur? Dan is het slim om de Quooker energieverdeler aan te schaffen. Zo voorkom jij namelijk dat jouw stroomgroep overbelast raakt. Voor het opwarmen van het water heeft het Quooker Combi reservoir namelijk stroom nodig. Door een energieverdeler toe te voegen kan je dit voorkomen. Bekijk de energieverdeler van Quooker nu op Kokendwatergigant.

Over het merk Quooker

Misschien doe jij dit ook wel, maar als mensen op zoek zijn naar een kokend water kraan zeggen ze al snel “Ik ben op zoek naar een Quooker!”. Dit komt doordat Quooker de allereerste kokend water kraan ter wereld was. Daarom is dit merk ook zó bekend. Ook Quooker werkt mee aan duurzaamheid. Wil jij een Quooker kraan kopen? Door een Quooker in huis te halen kan je wel vijftien  tot 20  jaar lang genieten van snel kokend water. Quooker is hard op weg met de wereld te veroveren, daarom konden wij deze kokend water vriend niet missen in ons assortiment. Wil jij meer weten over dit innoverende merk? Lees meer over Quooker.

Quooker Combi aansluiten

Natuurlijk heeft niet iedereen zin in of tijd voor het installeren van een Quooker reservoir. Daarom biedt Kokendwatergigant een montage en installatie service aan. Het werkt heel simpel. Vink bij het plaatsen van de bestelling aan dat je gebruik wilt maken van de service. Onze monteur zal dan binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak te maken. Laat je het aansluiten van jouw boiler dus liever aan een professional over? Ontdek onze installatie en montage pagina op Kokendwatergigant.

Klantenservice van Kokendwatergigant

Heb jij vragen over onze kokend water kranen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste boiler? Onze kokend water expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw brandende vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina en chat, bel of mail met Marcel.