Filteren

Type water
Vorm uitloop kraan
Type boiler
Materiaal boilervat
Vermogen
Hoogte kraan
 

Selsiuz Kleuren Gun metal

Gun metal

Selsiuz kokend water kraan Gun metal

Dankzij de Selsiuz kokend water kraan Gun Metal tap je direct kokend water. Wanneer je wil en hoeveel je wil. De gun metal afwerking geeft deze kraan een industriële uitstraling, wat misschien wel een super toevoeging kan zijn in jouw keuken! Daarnaast zijn de kranen ook nog in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Meer lezen.

Voordelen van de Selsiuz kokend water kraan Gun Metal

Het is altijd goed om te weten waar de waarde zit in een product. Daarom hebben wij voor jou een paar van de grootste voordelen van de Selsiuz kokend water kraan Gun Metal onder elkaar gezet:

  • Industriële uitstraling;
  • Waterbesparend;
  • Te combineren met alle Selsiuz boilers;
  • Verkrijgbaar in verschillende vormen.

De kokend water kraan is dus verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Mocht je behoefte hebben aan advies op maat, staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Over Selsiuz

Selsiuz vindt het belangrijk dat iedereen die graag een kokend water kraan wil hebben, er een kan vinden die aansluit bij zijn wensen. Heb jij specifieke wensen rondom de kleur, vorm, functies of accessoires? Dan zit je bij Selsiuz goed. Bij dit merk kun je gegarandeerd iets vinden dat aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Benieuwd? Bekijk dan Selsiuz.

Een bijpassende Selsiuz boiler voor iedereen

Selsiuz biedt verschillende mogelijkheden wat betreft boilers. Welke boiler je kiest is persoonlijk. Dat ligt namelijk helemaal aan wat voor water jij graag wil hebben. Wil jij bijvoorbeeld graag bruisend water? Dan is een Selsiuz Cooler wel wat voor jou. Maar vind jij alleen kokend water voldoende, is een Single boiler meer dan genoeg.

o   Ook verkrijgbaar als Titanium Single boiler. Dit materiaal is licht in gewicht en corrosiebestendig.

o   Ook verkrijgbaar als Titanium Combi Extra boiler. Dit materiaal is licht in gewicht en corrosiebestendig.

De Single boiler en de Combi Extra boiler zijn ook verkrijgbaar als Titanium Single boiler en Titanium Combi Extra boiler. Dit titanium materiaal maakt de boilers licht van gewicht en corrosiebestendig.

Welke boiler jij nodig hebt, is natuurlijk geheel afhankelijk van jouw wensen. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, staan we met veel plezier voor je klaar!

Installatie

Waar we jou een handje kunnen helpen, doen we dat graag. Wij hebben daarom een team van ervaren installateurs opgericht die graag jouw nieuwe kokend water kraan voor je komen installeren. Zo hoef jij straks alleen nog maar te genieten van je gloednieuwe kraan! Wil jij ook gebruik maken van deze service? Voeg hem dan toe tijdens het plaatsen van je bestelling. Een van onze monteurs neemt dan contact met jou op voor het maken van een afspraak. Meer informatie kun je vinden op onze montagepagina.

Contact

Met vragen kun je altijd bij ons terecht. Ook staan we graag voor je klaar met advies op maat. Wil jij ook graag iets met ons bespreken? Neem dan vooral contact op met een van onze experts. Die staan namelijk met veel plezier voor jou klaar! Contact opnemen kan via de chat, mail of telefoon.