Filteren

Merk
Energielabel
Vermogen
Opwarmtijd
Hoogte kraan
Kleur
Boiler
Type water
 

Franke Franke kranen Franke Maris Twist

Franke Maris Twist

Franke Maris Twist

De Franke Maris Twist kokend water kraan is de oplossing voor iedereen die graag direct kokend water tot zijn beschikking heeft. Ben jij op zoek naar een duurzame, veilige en stijlvolle kokend water kraan? Zoek dan niet verder. De Franke Maris Twist is wat jij nodig hebt! Lees meer.

Met de Franke Maris Twist kokend water kraan tap je binnen enkele seconden kokend water dat klaar is voor gebruik. De kraan beschikt over een mechanische druk en draai bediening, wat deze kraan heel veilig in gebruik maakt. De Franke Maris Twist is verkrijgbaar in Chroom en in combinatie met een Solo boiler, Solo boiler + mengset of Solo boiler + bypass.

Voordelen van de Franke Maris Twist

Voordelen zijn belangrijk. Je wil natuurlijk wel weten wat je ergens aan hebt. Wij hebben daarom voor jou de grootste voordelen van de Franke Maris Twist onder elkaar gezet:

  • Kokend water binnen no time;
  • Mechanische druk en draai bediening;
  • (Kind)veilig in gebruik;
  • Snel en gemakkelijk gemonteerd met onze installatieservice.

Over Franke

Franke vindt het belangrijk dat de keuken een centrale plek is in huis waar alles soepel verloopt. Het merk is telkens op zoek naar nieuwe technieken en manieren om dit soepele verloop waar te blijven maken. Dit alles doet Franke met duurzaamheid op nummer één! Meer weten? Bekijk Franke.

Franke kokend water kranen

Naast de Franke Maris Twist heeft Franke ook de Maris Touch kokend water kraan. Het enige verschil met de Maris Twist kokend water kraan is de bediening. De Franke Maris Touch heeft namelijk elektronische touch bediening, die de kraan super veilig en gemakkelijk in gebruik maakt. De Franke Maris Touch is ook rond van vorm en beschikbaar in RVS.

Installatieservice van Kokendwatergigant

Tijdens het plaatsen van jouw bestelling kun je kiezen voor de installatieservice. Mocht je graag jouw nieuwe kokend water kraan laten installeren door een vakkundige monteur, kun je deze service aanvinken tijdens het bestellen. Een van onze monteurs neemt dan contact met je op om een afspraak in te plannen. Zo kun je die klus uit handen geven en binnen no time genieten van jouw nieuwe kokend water kraan! Meer weten over deze service? Bekijk dan montage en installatie.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust aan onze experts. Zij staan maar al te graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt contact opnemen via de chat, mail of telefoon.