Filteren

Merk
Energielabel
Vermogen
Opwarmtijd
Hoogte kraan
Kleur
Boiler
Type water
 

Franke Franke uitvoeringen Franke Maris

Franke Maris

Franke Maris kokend water kranen

Op zoek naar een stijlvolle en functionele kokend water kraan? Zoek dan niet verder! De Franke Maris kokend water kranen zijn dé aanwinst voor elke keuken. Met de veilige druk en draai of touch bediening tap jij binnen enkele seconden kokend water! Lees meer.

Franke Maris Touch & Twist

Met een Franke Maris kokend water kraan heb jij binnen no time jouw gewenste hoeveelheid kokend water klaarstaan. De Franke Maris kranen hebben een rond design, en zijn beschikbaar in twee uitvoeringen: de Touch en de Twist. De Franke Maris Touch is voorzien van elektronische bediening, en de Franke Maris Twist bedien je met een druk en draai knop. Beide enorm veilig in gebruik!

Voordelen van de Franke Maris

Voordelen zijn belangrijk en waardevol. Daarom hebben wij de grootste voordelen van de Franke Maris kokend water kranen voor jou onder elkaar gezet:

  • Beschikbaar met druk en draai bediening of touch bediening;
  • Stijlvol design;
  • (Kind)veilig in gebruik;
  • Snel geïnstalleerd door een ervaren monteur.

Over Franke

Franke heeft een frisse kijk op keukens en kranen. Het merk weet met deze frisse blik manieren te ontdekken om een keuken nog beter en mooier te maken. Op deze manier streeft Franke naar het creëren van een keuken die voelt als de beste omgeving ooit. Meer weten? Bekijk Franke.

Welke Franke boiler heb ik nodig?

Bij een kokend water kraan hoort een boiler. Nu zijn er verschillende boilers waar je uit kunt kiezen. Welke boiler jij kiest is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Om jou duidelijkheid te geven over welke boilers er allemaal zijn, hebben wij ze voor je op een rijtje gezet:

  • Maris S sluit je aan op een koud water aansluiting en geeft tot 4 liter kokend water. Warm water komt uit de bestaande waterleiding.
  • Maris C sluit je aan op een koud water aansluiting en geeft tot 2,7 liter kokend water en tot 17 liter warm water.
  • Maris X heb je nodig voor constant warm water vanuit de bestaande waterleiding van de cv-ketel en geeft tot 2,7 liter kokend water en onbeperkt warm water.

De montage regelen wij

Wij voorzien jou graag van de beste service. Daarom kun je bij ons ook terecht voor de installatie van jouw nieuwe kokend water kraan. Een van onze professionele monteurs zal deze dan voor jou komen installeren zodat je direct kunt genieten van je nieuwe kokend water kraan. Gebruik maken van deze service? Vink hem dan aan tijdens het bestellen. Een van onze monteurs zal dan een afspraak met jou inplannen. Alle informatie vind je op de pagina over montage en installatie.

Contact

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts staan namelijk graag voor jou klaar via de chat, mail of telefoon.