Filteren

Buitenmaat
Binnenmaat
Kleur
Toon meer
 

Accessoires Spoelbakken

Spoelbakken

Kokend water kraan spoelbakken

Een spoelbak is een echte eyecatcher voor jouw keuken. Wanneer je een keuken binnenloopt, is dit een van de eerste dingen die je opvalt. Daarom is het altijd belangrijk dat deze er strak en schoon uit ziet. Je krijgt al helemaal pluspunten als de spoelbak ook nog eens dezelfde kleur heeft als je kokend water kraan! Lees meer.

Mooi én handig

Met een Selsiuz spoelbak pimp jij jouw keuken enorm. Een spoelbak is een nette toevoeging aan jouw keuken die echt laat zien dat jij op de details let. De spoelbakken kunnen zowel gebruikt worden voor inbouw als inleg. Dit betekent dat je of jouw spoelbak kunt vervangen, of de nieuwe spoelbak over de oude kunt plaatsen. Dit houdt jouw eigen spoelbak lekker onbeschadigd!

Voordelen van kokend water spoelbakken

Het is altijd fijn om te weten wat de voordelen ergens van zijn. Daarom hebben wij een aantal grote voordelen van kokend water spoelbakken voor je opgesomd:

  • Past perfect bij jouw Selsiuz kokend water kraan;
  • Kan jouw eigen spoelbak onbeschadigd houden;
  • Draagt bij aan een super uitstraling;
  • Gemakkelijk te plaatsen.

Naast de Selsiuz kokend water kranen, kun je deze spoelbakken ook combineren met een andere kokend water kraan. Hoe jij het wil combineren, is natuurlijk helemaal aan jou!

Over Selsiuz

Selsiuz is een van de grootste merken in de wereld van kokend water kranen. Bij Selsiuz weet je dat je goed zit. Het merk garandeert namelijk producten van topkwaliteit. Daarnaast vindt Selsiuz het ook belangrijk dat er voor ieder wat wils is. Daarom is er zo veel keuze in de verschillende uitvoeringen! Meer weten? Bekijk Selsiuz.

Installatie

Een kokend water kraan moet goed gemonteerd worden. Wij geven jou graag de zekerheid van een goed gemonteerde kraan. Daarom staat er een team van ervaren installateurs voor je klaar om deze klus uit handen te nemen. Klinkt dit voor jou ook ideaal? Vink deze optie dan aan tijdens het bestellen. Er wordt dan contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak. Alle informatie rondom deze service vind je bij installatie.

Contact

Wij helpen je graag met het vinden van de antwoorden op al je vragen. Daarom hebben wij een team van experts voor je klaarstaan, die je alles kunt vragen. Je kunt met onze experts chatten, mailen of bellen.