Kokend water kranen showroom

Kom je eigen kop thee tappen in ons kokend water kranen experience center.

Een kokend water kraan koop je niet zomaar. Hier wil je zorgvuldig over nadenken, het is nu eenmaal een grotere aankoop dan een sneetje brood. Waar Quooker ooit de trend startte, zijn er nu enorm veel kokend water kranen op de markt. Gouden kranen, zwarte kranen, zilveren kranen, de kleuren vliegen je om de oren. Dan heb je ook nog eens de vorm. Ga je voor een ronde, vierkante of XL kraan? Met als kers op de taart bijpassende accessoires, zoals spoelbakken en zeepdispensers. Iets met door de bomen het bos niet meer zien.

Daarom willen wij jou het een stuk gemakkelijker maken. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de kranen in het te bekijken. Dit voelt toch stukje prettiger aan dan via een beeldscherm.

Maak een afspraak

Wanneer je van plan bent om een bezoek te brengen aan onze showroom, vragen we je vooraf contact op te nemen met onze kokendwater-expert Marcel. Samen kijken jullie naar een geschikte dag om langs te komen.

Dit kun je verwachten van onze showroom:

  • 7 werkende kokend water kraan systemen
  • 6 verschillende kokend water kraan merken 
  • 8 verschillende kraan kleuren
  • Je eigen kop thee tappen
  • Je eigen bruisend water tappen
  • Persoonlijk advies van Marcel

 

Bel met Marcel  Chat met Marcel  Mail met Marcel

De kokend water kraan showroom

 

Contactformulier afspraak showroom

Wil jij graag een afspraak maken om langs te komen in onze showroom? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Onze kokendwater-expert Marcel neemt dan contact met jou op voor het maken van een afspraak. Tijdens de afspraak kun jij hem al je kokendwater-vragen stellen. 

Contact met Kokendwatergigant

Stel als je kokendwater-vragen aan ons team van experts. Met ruim 20 jaar ervaring staat onze klanteservice voor jou klaar. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur via 088-166 17 10. Stuur je liever een e-mail? Dat kan via info@kokendwatergigant.nl.

Bel met Marcel  Chat met Marcel  Mail met Marcel

Kokendwatergigant

Aventurijn 204

3316 LB Dordrecht

088 - 166 17 10

info@kokendwatergigant.nl

Onze kokend water kraan merken

Klik op één van de onderstaande merken voor meer informatie

Categorieën

Kokend water kraan showroom

Bezoek onze kokend water kranen showroom in Dordrecht!

De aanschaf van een kokend water kraan is geen alledaagse boodschap. Je wilt er eerst goed over na denken, onderzoek doen en uiteindelijk bekijken en zelfs voelen. Er zijn immer talloze vormen, maten en kleuren. Daarom hebben wij in Dordrecht een kokend water showroom opgezet met werkende systemen. Zo kan jij écht ervaren hoe een kokend water kraan werkt. Dit is een stuk makkelijker dan via een scherm.

Kom zelf een theetje of Cup-a-Soup tappen en ervaar de voordelen van een kokend water kraan.

 

Maak een afspraak