Filteren

Hoeveelheid 100 c
Uitvoeringsvorm
 

Franke Franke reservoirs

Franke reservoirs

Franke Boilers

Het belang van een Franke boiler bij een kokend water kraan wordt vaak onderschat. Zonder de boiler kan je namelijk geen kokend water tappen. Een boiler is een apparaat waarmee jij koud water warm kan krijgen. Voor een kokend water kraan heb je een boiler nodig die vergelijkbaar is met een keukenboiler, maar die warmer water kan leveren. Zo kan je direct vanuit jouw keuken kraan kokend water tappen. Er zijn verschillende boilers beschikbaar van het merk Franke. Welke boiler geschikt is voor jou, wordt bepaald door de hoeveelheid water die jij dagelijks  gebruikt en de soort kraan waar jij voor kiest. Lees meer. 

Combi-S_Categorie_overzicht.jpg

Franke Combi S

Franke-Cat3.jpg

Franke Maris

Een aantal voordelen van de Franke boilers en keuken kranen op een rijtje:

  • Verschillende modellen en kleuren beschikbaar
  • Keuze uit verschillende soorten boilers op basis van jouw water verbruik
  • Alles uit 1 kraan
  • In een handomdraai kokend, warm, koud, gefilterd of bruisend water getapt
  • Warm water kraan van kwalitatief hoge kwaliteit
  • Extra beveiliging door de tweestaps veiligheidshendel

Met 100° C uit de kokend water kraan is het wel opletten. We willen natuurlijk ongelukken voorkomen. Door de ingebouwde tweestaps veiligheidshendel beveiliging van deze kranen is het voor kinderen haast onmogelijk om kokend water te tappen. Zo heb jij altijd de controle over jouw kokend water kraan.

Duurzaam kokend water tappen

Direct kokend water kunnen tappen uit jouw keuken kraan is een luxe op zich, maar dat het ook nog duurzaam kan, daar scoren deze kranen heel veel punten mee! De energiezuinige Franke boilers verbruiken gemiddeld slecht 0,10 cent per dag. Dat kunnen wij allemaal wel missen uit onze portemonnee. Dit komt doordat je met de boilers van Franke bijna tot geen stilstandsverliezen hebt. Het water wordt warm gehouden door het boilervat waardoor de boiler minder vaak uit zichzelf hoeft op te warmen.

Kies jij voor een Franke uitvoering waarbij je gefilterd, gekoeld of bruisend water kunt tappen? Dan draag jij nog een extra steentje bij aan het milieu doordat jij afscheid neemt van die onhandige plastic waterflessen .Met de Franke uitvoeringen maak jij jouw keuken een stukje duurzamer.

Verschillende boilers van Franke

Om ervoor te zorgen dat er kokend, gekoeld of zelfs bruisend water uit jouw kraan kan tappen, is de boiler de belangrijkste accessoires van jouw kokend water kraan. Op Kokendwatergigant bieden wij verschillende soorten boilers aan voor bij de Franke uitvoeringen. Deze kan je samen met jouw kokend water kraan naar keuze kopen. Voor de multifunctionele keuken kranen van Franke moet je beschikken over een Combi boiler. Deze bieden wij aan in verschillende grootte en maten zodat er altijd iets tussen zit dat bij jouw huishouden past.

Heb jij hulp nodig bij het selecteren van de juiste boiler voor in jouw keuken? Wij hebben speciaal voor jou alle Franke boilers op een rijtje gezet:

  • Solo S boiler sluit je aan op een koud water aansluiting. Levert geen warm tapwater, dat komt uit de bestaande waterleiding. Geeft tot 5 liter kokend water.
  • Combi S boiler sluit je aan op een koud water aansluiting. Levert tot 5 liter kokend water en 18 liter warm water.
  • Combi X boiler kan je aansluiten op de warm water leiding. Levert tot 5 liter kokend water en onbeperkt warm water.
  • Combi XL boiler Sluit je aan op een koud water aansluiting. Levert tot 10 liter kokend water en 32 liter warm water.

Franke keuken systemen bij Kokendwatergigant

Wat is begonnen als een metaalbedrijf is nu uitgegroeid tot ‘s werelds grootste producent van keukensystemen. Al meer dan 100 jaar ontwikkeld Franke innovatieve producten die de behoefte van hun klanten vervullen. Duurzaamheid staat voorop bij de producten van Franke. Deze kokend water gigant staat niet alleen bekend om haar kokend water kranen, ook in watervoorzieningen, koffiesystemen en voedselvoorzieningen hebben zij de markt betreden. Wil jij meer weten over de producten van Franke? Ontdek meer.

Keuken kraan inclusief montage

De montage van een Franke boiler kan een flinke karwei zijn in jouw keuken. Niet iedereen heeft alle tijd of het gereedschap in huis om dit zelf te monteren. Wanneer dit zo is, kan jij gebruik maken van onze montage- en installatieservice. Onze monteur monteert jouw kraan dan zonder dat jij er omkijken naar hebt. Het werkt heel simpel. Tijdens het plaatsen van jouw bestelling vink je aan dat je gebruik wilt maken van deze service, onze monteur zal daarna binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen voor de installatie van jouw kraan. Wil je meer weten over deze service? Bekijk onze montage en installatie pagina op Kokendwatergigant.

Contact | Franke boilers

Iedere keuken is anders en daarom begrijpen wij dat het kiezen van een kokend water kraan of Franke boiler een moeilijke opgave kan zijn. Heb jij vragen over producten van Franke of kan je advies gebruiken van een deskundige? Onze warm water expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.