Filteren

Opwarmtijd
Stilstandverlies
Uitvoeringsvorm
Hoogte kraan
 

Franke Franke reservoirs Franke Combi X

Franke Combi X

Franke Combi X boiler

Bij een mooie kokend water kraan hoort natuurlijk de Franke Combi X boiler, ook wel de Combi Xcellent boiler genoemd. Zonder deze boiler kan je namelijk geen kokend water tappen. Deze boiler kan je in combinatie met een Franke kokend water kraan naar keuze bestellen en geeft jou tot wel 4,7 liter kokend water in één keer. Combi X boiler kan je aansluiten op de koud en warm water aansluiting dankzij de Bypass. Deze boiler is dan iets groter, hij past nog wel makkelijk achter jouw plint. Je kan de boiler zowel staand als liggend plaatsen. Zo houd je toch nog ruimte over in je keukenkastje! Lees meer. 

Geen producten gevonden

Een aantal voordelen van de Franke Combi X boiler op een rijtje: 

  • Tapt tot wel 4,7 liter aan kokend water en onbeperkt warm water.
  • Kan aangesloten worden aan de koud- en warmwaterleiding.
  • Kan zowel liggend als staand geplaatst worden.
  • Weinig warmteverlies door het boilervat
  • Te combineren met verschillende soorten keuken kranen

Rennen er kleine kinderen in jouw huis rond en ben je daarom bang om een kokend water kraan te plaatsen? Geen zorgen, alle Franke kranen beschikken over een kinderslot. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat jouw kinderen zich verbranden aan de kokend water kraan.

Kokend water kraan boiler

Het assortiment van Franke is erg groot, daarom helpen wij jou graag verder op weg. Als je van plan bent om een kokend water kraan te kopen, dan hoort daar een boiler bij. Kokendwatergigant biedt verschillende boilers aan die jij kan combineren met jouw keuken kraan. Zo zit er altijd iets tussen dat bij jouw waterverbruik past. Op deze pagina vind je de Franke Combi X boiler. Deze is ideaal als jij een groot waterverbruiker bent. Het is belangrijk om na te gaan hoeveel gebruik je maakt van kokend water binnen jouw huishouden.

Als je enkel gebruik wil maken van een normale hoeveelheid kokend water dan raden wij de Single S boiler aan. Wil je naast kokend water ook gefilterd, bruisend of gekoeld water tappen? Dan zijn de Combi boilers een aanrader voor jou. Met de Franke Combi X boiler kan je tot wel 4,7 liter kokend en onbeperkt warm water tappen. De Combi boilers zijn gemaakt voor de multifunctionele kranen waarbij jij naast kokend water ook sprankelend, gekoeld, gezuiverd, en koud/warm water kan tappen. Bekijk nu alle kokend water boilers op Kokendwatergigant.

Franke kokend water kranen

De Franke Combi X boiler koop je in combinatie met een kokend water kraan naar keuze. Bij Kokenwatergigant bieden wij vijf verschillende soorten kranen aan waaruit je kan kiezen. Binnen deze kraan soorten zijn er ook nog verschillende modellen en kleuren waaruit je kan kiezen. Zo kan je kiezen uit een haakse of ronde kraan in de kleuren Chroom, Industrial Anthracite, Industrial Black, Industrial Copper, Industrial Gold, Mat Zwart en RVS.

Het aanbod aan kokend water kranen is erg groot, daarom zetten wij alle keuken kranen van Franke voor jou op een rijtje:

  • De Premium3 is een multi-waterkraan geschikt voor koud, warm en kokend water. Deze kraan beschikt over een mechanische druk en draai bediening.
  • De Perfect3 Touch kraan is een multi-waterkraan met elektronische bediening. Deze kraan is geschikt voor koud, warm en kokend water.
  • Met de Perfect4 kraan kan je naast warm, koud én kokend water ook gefilterd water tappen. Deze multi-waterkraan is voorzien van een elektronische bediening.
  • De Perfect4 Chilled kraan krijg je geleverd met een extra “boiler”, namelijk de Chiller. Hierdoor kan je naast warm, koud en kokend water ook gekoeld water tappen.
  • De Sparq6 is een 6-in-1 kraan met elektronische bediening. Deze kraan geeft jou de mogelijkheid om koud, warm, gekoeld, kokend, gefilterd en bruisend water te tappen. Ook bij deze kraan wordt de Chiller meegeleverd.

Over het merk Franke

Wat ooit begonnen is als een metaalbedrijf is nu uitgegroeid tot ‘s werelds grootste producent van keukensystemen. Al meer dan 100 jaar ontwikkeld Franke innovatieve producten die de behoefte van hun klanten vervullen. Duurzaamheid staat voorop bij de producten van Franke. Deze kokend water gigant staat niet alleen bekend om haar kokend water kranen, ook in watervoorzieningen, koffiesystemen en voedselvoorzieningen hebben zij de markt betreden. Wil jij meer weten over de producten van Franke? Ontdek meer.

Montage en installatie service van Kokendwatergigant

Wist jij dat je bij Kokendwatergigant jouw Franke Combi X boiler inclusief kraan kan laten monteren?  Niet iedereen heeft zeeën van tijd om dit zelf thuis te doen. Daarom kan jij in jouw bestelling aangeven dat je gebruik wil maken van de montage door onze monteur. Deze installeren jouw kokend water kraan met liefde. Binnen 48 uur zal onze monteur met jou opnemen om een afspraak te maken. Daarna wordt jouw kokend water kraan met boiler op de afgesproken datum geïnstalleerd. Bekijk de montage en installatiepagina voor meer informatie. 

Contact | Franke Combi X boiler

Heb je vragen over de Franke Combi X boiler of kan je wel wat advies gebruiken? Onze warm water expert Marcel staat voor jou klaar om jouw brandende vragen te beantwoorden. Iedere huishouden is anders en maakt op andere manieren gebruik van kokend water. Daarom begrijpen wij dat het kiezen van een kokend water kraan met de juiste boiler moeilijk kan zijn. Ontdek onze klantenservice pagina om met hem te bellen, chatten of mailen.