Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Gekoeld water
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100°C
Hoogte kraan
 

Quooker Kleuren Zwart

Zwart

Quooker zwart

Als jij een industriële look in jouw keuken wil, dan is de Quooker Zwart ideaal. De kraan geeft een moderne uitstraling aan de keuken en laat jouw visite twijfelen over hun keukendesign. Ga voor complimenten en kies voor de kleur zwart.

Wil je meer te weten komen over Quooker? Dat kan, lees hier alles over Quooker-kranen.

Een aantal voordelen van een Quooker kraan op een rij:

  • De Quooker kraan biedt gemak.
  • Bij Quooker staat duurzaamheid centraal, bespaar water, energie en geld.
  • Quooker gaat voor een mooi design.
  • Het helpt je bij het besparen van ruimte op het aanrecht.

Quooker kranen

De zwarte Quooker kraan is beschikbaar in twee modellen, de Quooker Fusion en de Quooker Front. De Fusion is een kraan die zowel kokend als warm water levert, die ook nog is beschikt over een mengkraan. De kraan heeft een veilige bediening dankzij de dubbel-druk-draai bedieningsknop, dus je kinderen zijn veilig in de keuken.

De Front is de aller nieuwste kraan die onlangs is uitgebracht. Het is overduidelijk dat deze kraan een aanwinst is voor iedere keuken. De kraan voorziet je namelijk van alle temperaturen water. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten als je bijvoorbeeld pasta wilt koken.

Benieuwd naar de verschillende kranen? Ontdek hier alles over de Quooker kranen.

Ben je al bekend met Quooker?

Wist jij al dat Quooker is opgericht in Nederland? In de jaren ’70  is Henri Peteri met het idee gekomen om een duurzame kraan te ontwikkelen en in 2000 werd de eerste Quooker kraan op de markt gebracht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ridderkerk en het bedrijf heeft verkoopkantoren in verschillende landen over de hele wereld. Benieuwd geworden naar Quooker? Ontdekt Quooker.

Montageservice van Kokendwatergigant

Klussen, klussen en klussen. Wordt jij gek van de gedachten? Dat begrijpen wij bij Kokendwatergigant als de beste. Daarom hebben beschikken wij over een team vol met professioneels die jouw kraan en/of reservoir installeren. Hierdoor kan jij lekker relaxen en je serie opzetten. Het enige wat je hoef te doen is bij het bestellen het vakje ‘montage’ aan te vinken. Dan nemen onze monteurs binnen 48 uur contact met je op om een afspraak te plannen. Ontdek onze montageservice pagina.

Contact met onze experts

Heb jij een advies nodig? Onze experts staan voor je klaar. Ze weten alles over de Quooker kranen en reservoirs, de aanwezige kleuren, accessoires en overig. Je kunt ons team bellen, mailen of de chat openen.