Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100 c
Hoogte kraan
 

Quooker Kleuren Rosé Koper

Rosé Koper

Quooker Rosé Koper

Een Quooker Rosé Koper kokend water kraan is ideaal voor jou als je op zoek bent naar een mooie, elegante kraan. De Quooker Rosé Koper kranen zijn er in verschillende uitvoeringen. Kies jij voor Flex of Fusion? Ontdek snel alle opties!

Quooker Rosé Koper kokend water kraan

De kokend water kranen van Quooker zijn er in veel verschillende soorten. Zo heb je Quooker kokend water kranen in RVS, Chroom, Zwart, Patina, Rosé Koper en Gunmetal. De Quooker Rosé Koper kokend water kranen hebben een zachte en elegante uitstraling. De kraan zorgt dat jij altijd direct kokend water ter beschikking hebt. Wachten tot je water is gekookt is dus verleden tijd! De Quooker Rosé Koper kokend water kranen zijn er in het rond en vierkant, in Flex en Fusion én je kiest zelf welke boiler je erbij wil hebben.

Voordelen van een Quooker Rosé Koper kokend water kraan:

  • Zonder te wachten kokend water tot je beschikking;
  • Ruimtebesparend omdat je geen waterkoker meer nodig hebt;
  • Zachte en elegante Rosé Koper afwerking;
  • Verkrijgbaar in verschillende vormen en met verschillende functionaliteiten.

Quooker staat voor kwaliteit en duurzaamheid

Quooker staat bekend om de kokend water kraan. Iedereen kent ze en de meeste huishoudens hebben er ook een. De kokend water kranen van Quooker zijn populair omdat ze van échte kwaliteit zijn. Dat is namelijk iets dat het bedrijf erg belangrijk vindt. Daarnaast staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo wordt alles binnen en rondom het bedrijf op duurzame wijze gedaan. Meer weten? Bekijk Quooker.

Flex of Fusion?

Wanneer je jouw Quooker Rosé Koper kokend water kraan gaat uitkiezen, moet je verschillende keuzes maken. Ten eerste kies je een vorm, waarvoor de mogelijkheden rond of vierkant zijn. Daarnaast kies je een type boiler uit die past bij jouw huishouden. Tot slot heb je ook nog de keuze tussen Flex en Fusion. De kranen zijn bijna hetzelfde, maar de Flex kraan heeft een flexibele uittrekslang voor warm en koud water en is er alleen in het rond. Deze kraan kun je 270 graden draaien. In tegenstelling tot de Flex is de Fusion kraan een vaste kraan. Deze draai je 360 graden.

Quooker boilers

Tijdens het kiezen voor een Quooker kokend water kraan, kiest je ook een boiler uit. Je kunt kiezen tussen de PRO3, de COMBI en de COMBI+ boiler. Wij hebben de verschillen voor je onder elkaar gezet:

  • PRO3: direct kokend water;
  • COMBI: direct kokend en warm water;
  • COMBI+: direct kokend en onbeperkt warm water.

Montage door Kokendwatergigant

Sta je liever aan de zijlijn terwijl jouw kokend water kraan wordt geïnstalleerd? Ga dan voor onze installatieservice. Wij sturen dan namelijk een echte sterspeler langs die de klus voor jou klaart. Wanneer onze vakkundige monteur jouw kokend water kraan heeft geïnstalleerd, kun jij eindeloos gaan genieten van alle voordelen van je nieuwe kraan. En dat zonder een druppel zweet te verliezen! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Contact met Kokendwatergigant

Loop je nog rond met vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan je namelijk graag te woord! Zij zijn te bereiken via de chat, mail en telefoon.