Filteren

Merk
 

Accessoires CombiSwitch

CombiSwitch

CombiSwitch

De boiler van jouw kokend water kraan heeft een hoog vermogen, net als andere apparaten bij jou in huis. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan de vaatwasser of wasmachine. Wanneer de boiler op dezelfde elektriciteitsgroep wordt aangesloten als een van deze andere grote apparaten, kan er overbelasting plaatsvinden. De combiswitch voorkomt dit probleem. Lees meer.

Voorkom overbelasting met de combiswitch

Het kan dus zijn dat jij jouw boiler (met een hoog vermogen) wil aansluiten op een groep waar al een ander apparaat met een hoog vermogen op aangesloten is. Wanneer twee van deze apparaten met grote vermogens op dezelfde elektriciteitsgroep zijn aangesloten, kunnen de stoppen eruit slaan. Om te voorkomen dat dit gebeurt, gebruik je een combiswitch. Deze schakelt namelijk uit zichzelf tussen de twee apparaten en vangt zo eventuele piekstroom op. Dit zorgt er dus voor dat jij je geen zorgen hoeft te maken dat de groep overbelast raakt.

Voordelen van de combiswitch voor jouw kokend water kraan boiler

Een product moet natuurlijk wel voordelen hebben. Daarom hebben wij er een aantal voor je onder elkaar gezet:

  • Twee apparaten met een groot vermogen aansluiten op dezelfde groep;
  • Automatische schakeling tussen de apparaten;
  • Gemakkelijk te plaatsen;
  • Stekkerklaar.

Naast de combiswitch hebben wij ook andere handige accessoires voor jouw kokend water kraan. Zo bieden wij bijvoorbeeld verlengsets waarmee je de boiler netjes weg kunt werken, en ophangbeugels waarmee je de boiler op kunt hangen.

Neem een CombiSwitch van Itho Daalderop, Inventum of Franke

Verschillende merken bieden de CombiSwitch aan. Zo heb je Itho Daalderop, Inventum en Franke. Itho Daaldrop houdt alle productie in Nederland en ontwikkelt producten speciaal met de focus op Nederlands woningen. Inventum is een totaalaanbieder en gaat verder dan alleen Nederland. Franke is duurzaam, innovatief en stijlvol. Alle drie de merken hebben hun kracht. Welke CombiSwitch jij aanschaft, ligt helemaal aan jouw wensen!

Installatie

Wil jij graag de installatie van jouw nieuwe kokend water kraan uit handen geven? Dan staan wij paraat met onze installatieservice. Onze vakkundige monteurs staan voor je klaar om het installatieproces voor jou af te handelen. Vink deze optie aan tijdens het bestellen, en er zal contact met je worden opgenomen om een afspraak in te plannen. Meer weten? Bekijk dan installatie

Contact

Wil je meer weten of graag advies op maat? Wij staan voor jou klaar. Je kunt met een van onze experts chatten, mailen of bellen om antwoord te krijgen op al jouw vragen.