Filteren

Vorm uitloop kraan
Materiaal boilervat
Hoogte kraan
 

Selsiuz Kleuren Chroom

Chroom

Selsiuz kokend water kraan Chroom

De Selsiuz kokend water kraan Chroom is dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar een chique, glanzende kraan waarmee je binnen een handomdraai kokend water tapt. Wachten tot je water is gekookt is dus verleden tijd met deze kokend water kraan, die ook nog eens in verschillende vormen verkrijgbaar is! Meer lezen.

Voordelen van de Selsiuz kokend water kraan Chroom

Het is altijd fijn om op de hoogte te zijn van de voordelen. Daarom hebben wij wat grote voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Glanzende chroom afwerking;
  • Te combineren met alle verschillende boilers;
  • Waterbesparend;
  • Direct kokend water tappen.

Je kunt de kraan dus kiezen in combinatie met alle verschillende soorten boilers. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, staan we graag voor je klaar!

Over Selsiuz

Selsiuz is een merk dat duurzaamheid erg hoog heeft zitten. Selsiuz zorgt er voor dat de kranen op de meest duurzaam mogelijke manier worden ontwikkeld. Daarnaast zijn de kokend water kranen praktisch, eenvoudig en stralen ze echt schoonheid uit. Genoeg redenen om dus even een kijkje te nemen bij Selsiuz!

Voor iedere keuken een bijpassende vorm

Elke keuken heeft natuurlijk een andere uitstraling. Daarom heeft Selsiuz ook meerdere vormen kokend water kranen ontwikkeld. In de ene keuken past bijvoorbeeld de haakse kraan het beste, terwijl in de andere keuken de ronde kraan juist het beste tot zijn recht komt. Alle mogelijkheden vind je bij de Selsiuz kranen.

Installatie

Mocht het jou fijn lijken, kun je de installatie van jouw nieuwe kokend water kraan aan ons overlaten. Wij hebben namelijk een team van ervaren monteurs klaarstaan om de klus van jouw over te nemen. Dankzij hun expertise kun je snel en zonder problemen genieten van jouw nieuwe kokend water kraan. Je kunt deze service aanvinken tijdens het bestellen. Een van onze monteurs neemt dan contact met jou op om een afspraak in te plannen. Uiteraard wanneer dat schikt voor jou. Meer informatie? Bekijk montage en installatie. 

Contact

Wij vinden het belangrijk dat jij niet nog vol met vragen zit. Mocht dat nog wel zo zijn, kun je ons altijd bereiken via de chat, mail of telefoon. Een van onze experts helpt je dan graag verder zodat al jouw vragen beantwoord worden!