Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Gekoeld water
Kleur
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100°C
 

Quooker Kranen Front

Front

Quooker Front

De Quooker Front is de nieuwste kraan die Quooker onlangs heeft uitgebracht. Dat deze kokend water kraan een aanwinst is voor iedere keuken, mag duidelijk zijn. De kraan voorziet je namelijk, zoals elke kokend water kraan, direct van alle temperaturen water. Hierdoor hoef je nooit meer lang te wachten op warm of kokend water. Lees verder.

Nu denk je misschien aan ‘mijn waterkoker werkt het toch gewoon prima?’. Zeker, maar denk maar eens aan de lange wachttijden die je stiekem toch nog hebt. Daarnaast komt het vaak voor dat je te veel water In de waterkoker stopt. Met deze kokend water kraan tap je altijd direct de exacte hoeveelheid water.

De Quooker Front kokend water kraan

De Quooker Front kokend water kraan Levert, zoals je van alle kokend water kranen bent gewend, direct koud, warm en kokend water. Wat dat betreft is deze kraan dus niet zo bijzonder. Echter onderscheidt hij zich op andere manieren. Het uiterlijk van deze kraan is er een die nog niet bestond In de wereld van kokend water kranen. De vorm van de kraan is erg minimalistisch en past hierdoor perfect in bijna elke keukenstijl. Daarnaast zit de hendel van de kraan boven op de uitloop. Ook dit hebben we nog nooit eerder gezien In de wereld van kokend water kranen. De kraan is verkrijgbaar met een zwarte of RVS kleur.

Een aantal voordelen van de Quooker Front op een rij:

  • Direct koud, warm en kokend water.
  • De kraan is te combineren met alle boilers van Quooker.
  • De kraan heeft een luxe uiterlijk.
  • Met deze kraan bespaar je zowel tijd, water en energie.
  • Het tappen van kokend water is goed beveiligd voor eventuele kinderen.

Quooker boilers

Een boiler onder een kokend water kraan kan worden gezien Als de motor van een auto. Zonder boiler heb je niet direct beschikking over warm en kokend water. Quooker heeft verschillende boilers in haar assortiment.

  • De PRO3-VAQ boiler voorziet je in een handomdraai van maar liefst 3 liter kokend water.
  • Met de Combi boiler ben je maar liefst voorzien van 27 liter warm water en 7 liter kokend water.
  • De Combi Plus boiler voorziet je van onbeperkt warm water en 7 liter kokend water. Hierdoor is er een boiler voor elke consument.

Welke Quooker boiler past het best bij jouw watergebruik?

Gekoeld en bruisend water met de Quooker CUBE

Staande flessen Spa Rood steevast op jouw boodschappenlijstje? Dan is de Quooker CUBE op jouw lijf geschreven. De Quooker CUBE is een extra boiler die je in een handomdraai voorziet van gekoeld en bruisend water. Hierdoor drink je op een dorstige dag binnen enkele tellen een glas bruisend water. Daarnaast tap je even gemakkelijk een glas ijskoud water. Ontdek de Quooker CUBE.

Contact met Kokendwatergigant

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten. Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van kokend water kranen heeft onze expert Marcel behoorlijk wat kennis opgebouwd. Dit deelt hij graag zijn kennis met jou. Chat, bel of mail met Marcel.