Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Vermogen
Stilstandsverlies
Toon meer
Aansluiting koud tapwater
 

Close-in boilers

Close-in boilers

Close in boiler

Breng comfort in huis met een Close in boiler  van Kokendwatergigant. Wanneer je alleen een warmtepomp of cv-ketel in jouw huis hebt staan dan kan het langer duren voordat jouw warme water de keuken bereikt. Dit komt omdat al het water vanuit één bron moet komen en dus een langere weg moet afleggen. Veel mensen weten echter niet dat de close-in  keukenboiler een fijne aanvulling is voor in jouw keuken waarmee je in kosten kan besparen.

Voordelen van de close in boiler op een rijtje:

  • Direct warm water
  • Weinig warmteverlies
  • Aansluiting aan de bovenzijde
  • Klein en compact van formaat

Duurzame oplossing voor jouw keuken

Met de close in boiler kies je voor een duurzame en energiebesparende oplossing. De boiler wordt in het keukenkastje geplaatst en legt daarom maar een korte weg af naar jouw keukenkraan. Nu blijft er geen water meer achter in de leidingen en wordt er minder energie verspilt. Door deze energiebesparende oplossing blijft er geen koud water meer achter en heb jij direct royaal warm water. Zeg vaarwel tegen hoge water- en energierekeningen en geniet volop van warm water uit jouw keukenkraan.

Elektrische keukenboiler

Bij het kopen van een boiler moet je goed op het vermogen van de boiler letten. Door te veel keukenapparatuur op dezelfde stroomgroep aan te sluiten kan er namelijk kortsluiting ontstaan. Voor het gebruik van de elektrische boiler heb je dan een aparte stroomgroep nodig. Door gebruik te maken van een combiswitch kan je dit voorkomen. Met deze schakelaar kan je bijvoorbeeld twee elektrische apparaten op één stopcontact plaatsen. Zo schakel je makkelijk tussen jouw boiler en vaatwasser zonder dat de stroomgroep overbelast raakt. Heb je interesse in de combiswitch (link)? Vink bij het plaatsen van jouw bestelling aan dat je deze accessoire mee wilt bestellen.

Merken van Kokendwatergigant

Bij Kokendwatergigant werken wij enkel samen met topmerken die de meest geschikte boilers voor iedere woonsituatie aanbieden. Wij zijn dol op deze merken omdat zij net zoals ons staan voor duurzaamheid en hard werken om duurzame en innovatieve producten voor jou te creëren. Wij bieden close in boilers aan van de merken Itho Daalderop en Inventum. Deze merken bieden compacte boilers aan in 5, 10 en 15 liter zodat jij direct kan genieten van warm water uit jouw keuken kraan. Kom meer te weten over Itho Daalderop en Inventum.

Close in keukenboiler aansluiten 

Wil je zelf jouw boiler installeren? Dat kan met een boiler aansluitset  die past bij jouw boiler. Deze heb je altijd nodig bij het plaatsen van een keukenboiler. Vink bij het plaatsen van jouw bestelling aan dat je deze accessoire mee wilt bestellen zodat jij of onze monteur de boiler kan plaatsen. Natuurlijk heeft niet iedereen altijd zin in of tijd om een boiler te installeren. Daarom biedt Kokendwatergigant een montage en installatie service aan. Met meer dan 20 jaar ervaring staan onze monteurs klaar om jou te helpen. Laat je het aansluiten van jouw boiler dus liever aan een professional over? Ontdek onze installatie en montage pagina (link) om onze service te bekijken.

Contact | Close in boiler

Het assortiment van close in boilers kent verschillende type uitvoeringen en merken. Maar welke boiler is geschikt voor jouw keuken? Dit hangt af van het waterverbruik van jouw huishouden. Onze warm water expert Marcel staat voor jou klaar en helpt jou graag met al jouw vragen. Heb jij dus advies nodig van een professional? Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.