Garantievoorwaarden Kokendwatergigant

 

Quooker garantie

Als je een kokend water kraan van Quooker bestelt, heb je recht op een standaard garantie van 2 jaar. Je moet wel voor deze garantie jouw product registreren bij Quooker. Dit kan gemakkelijk op de website van Quooker. De registratie is niet alleen goed voor garantie, maar ook voor een sneller antwoord op jouw vragen.

Franke garantie

Bij de aanschaf van een Franke kokend water kraan kun je rekenen op een garantie van 2 jaar. In dit termijn wordt je product en/of de onderdelen daarvan kosteloos gerepareerd of vervangen. Als je jouw product registreert bij Franke wordt de garantietermijn uitgebreid met 3 jaar. Voor recht op deze uitgebreide garantietermijn is het wel van belang dat je jaarlijks het filter vervangt. Informatie voor het vervangen van het filter kan je vinden op de website van Franke.

Selsiuz garantie

Bij een Selsiuz kokend water kraan ontvang je 2 jaar garantie op het systeem. Nadat jij jouw product hebt geregistreerd bij Selsiuz wordt de garantietermijn verlengd naar 3 jaar. Als je een filter nodig hebt, ontvang je periodiek een herinnering voor vervanging van dit filter.

Grohe garantie

Wanneer je een kokend water kraan van Grohe aanschaft, kun je rekenen op een fabrieksgarantie van 2 jaar op jouw Grohe product. Als je jouw product registreert heb je recht op een uitbreiding van de garantieperiode, namelijk 1 jaar extra garantie. Deze registratie is gemakkelijk te voltooien via de website van Grohe.

Itho Daalderop garantie

Bij de aankoop van een Itho Daalderop kun je rekenen op een fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze garantie houdt de volgende 3 dingen in: voorrijdkosten, onderdelen en arbeid. Bovendien geeft Itho Daalderop 7 jaar all-in garantie op het boilervat.

Maak kennis met het team van Kokendwatergigant

Over ons

De verzend- en retourbeleid van Kokendwatergigant

Verzenden & retourneren

De garantievoorwaarden van Kokendwatergigant

Garantievoorwaarden

Lees hier meer over de privacy policy van Kokendwatergigant

Privacy Policy

Lees hier de algemene voorwaarden van Kokendwatergigant

Algemene voorwaarden

Lees hier meer over de disclaimer van Kokendwatergigant

Disclaimer