Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Gekoeld water
Kleur
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100°C
Hoogte kraan
 

Quooker Reservoirs CUBE

CUBE

Quooker Cube

Met de Quooker Cube breng jij nóg meer luxe in jouw keuken. Met dit reservoir kan jij namelijk naast kokend, warm en koud water ook bruisend en gefilterd water tappen uit jouw Quooker kraan. Dit is een los reservoir dat je naast jouw Quooker Combi, Combi Plus of PRO3 reservoir kan plaatsen. Nu hoef jij nooit meer die onhandig grote flessen bruiswater te kopen en kan jij dit direct tappen uit jouw keukenkraan. Lees meer.

Kraan met gekoeld en bruisend water

In de Quooker Cube zit een filter die het water voor jou zuivert. Daarnaast zit er een CO2-cilinder aangesloten waarmee jij tot wel 60 liter aan koud bruiswater kan tappen. Maar hoe werkt het dan? Het is erg simpel. Je plaatst de Quooker Cube in jouw keukenkastje naast het Quooker reservoir. Deze kan je net zoals het reservoir makkelijk aansluiten op jouw Quooker kraan waardoor er direct gefilterd en bruisend water uit de kraan stroomt.

De Quooker Cube kan alleen aangesloten worden op een kraan die niet ouder is dan drie  jaar. Heb jij al een Quooker kraan thuis staan en wil je weten of jij de Quooker Cube hierop aan kan sluiten? Controleer dan het serienummer van jouw kraan, deze moet beginnen met QW0, QW1 of hoger om gecombineerd te kunnen worden met de Cube.  Bij twijfel kan je contact opnemen met Marcel of onze klantenservice.

Een aantal voordelen van de Quooker Cube op een rijtje:

  • Direct genieten van koud en gefilterd water uit jouw kraan.
  • Daarnaast ook koud en licht bruisend water beschikbaar.
  • Kokend, warm en koud water uit één Quooker keuken kraan.
  • Werkt zuinig en energiebesparend.
  • Tapt tot wel 60 liter aan koud en bruisend water.

Over Quooker

Bij Kokendwatergigant verkopen wij kokend water kranen van het merk Quooker. Het merk is voortgekomen uit een familiebedrijf en heeft in 1970 de eerste kokend water kraan uitgevonden. Daarom is dit merk ook zó bekend. Sindsdien is dit apparaat onmisbaar geworden in de keukenwereld. Ook Quooker werkt mee aan duurzaamheid. Door een Quooker in huis te halen kan je wel vijftien tot twintig jaar lang genieten van snel kokend water. Wil jij meer weten over dit innoverende merk? Lees meer over Quooker.

Energieverdeler boiler

De Quooker Cube gebruik je vaak in combinatie met een andere boiler zoals de Quooker Combi, Quooker Combi Plus of de Quooker PRO3. Dit bij elkaar kan een hoog elektrisch vermogen hebben. Als je dit in combinatie met een ander product gebruikt dat veel vermogen heeft, kan de stroomgroep overbelast raken. Dit willen wij natuurlijk voorkomen! De energieverdeler van Quooker biedt jou de mogelijkheid om jouw Quooker Cube reservoir te installeren naast een ander elektrisch apparaat in jouw keuken. Door gebruik te maken van een energieverdeler hoef jij geen aparte elektragroep meer aan te leggen. Zo kan jij jouw boiler op dezelfde stroomgroep plaatsen naast bijvoorbeeld jouw oven of vaatwasser. Bekijk de energieverdeler van Quooker op Kokendwatergigant.

Montage kokend water kraan bij Kokendwatergigant

Het plaatsen van een Quooker boiler of kokend water kraan is nog een hele klus. Wij begrijpen het helemaal als je het zelf niet ziet zitten om deze te installeren. Daarom bieden wij bij Kokendwatergigant een montage en installatie service aan. Als je gebruik wil maken van deze service dan kan je dit aanvinken bij het plaatsen van jouw bestelling. Binnen 48 uur zal één van onze monteurs contact met je opnemen om een afspraak te maken. Wil je nog meer weten over deze service? Bekijk dan de montage en installatieservice pagina op Kokendwatergigant.

Contact | Quooker Cube

Ons assortiment van kokend water kranen en boilers kent verschillende type en uitvoeringen. Wij begrijpen dat het daarom lastig kan zijn een keuze te maken. Heb jij vragen over de Quooker Cube of kunnen wij jou ergens anders bij helpen? Onze warmwater expert Marcel staat voor jou klaar om advies te geven en al jouw vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om met hem te bellen, chatten of mailen.