Filteren

Type water
Vorm uitloop kraan
Type boiler
Materiaal boilervat
Vermogen
Hoogte kraan
 

Selsiuz Kleuren Copper

Copper

Selsiuz kokend water kraan Koper

Met de Selsiuz kokend water kraan Koper heb jij dé kokend water oplossing in huis. Binnen een paar tellen zet jij precies de hoeveelheid kokend water die jij nodig hebt. De industriële uitstraling van de koperen afwerking is echt een unieke toevoeging aan jouw keuken, en hij is ook nog eens verkrijgbaar in verschillende vormen! Meer lezen.

Voordelen van de Selsiuz kokend water kraan Koper

Voordelen zijn altijd belangrijk. Daarom hebben wij de grootste voordelen van de Selsiuz kokend water kraan Koper voor jou onder elkaar gezet:

  • Moderne en industriële uitstraling;
  • Waterbesparend;
  • Altijd direct kokend water ter beschikking;
  • In meerdere vormen verkrijgbaar.

Je kunt dus verschillende kanten op met de uitvoeringen en kleuren. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Over Selsiuz

Selsiuz is een van de grootste namen als het gaat om kokend water kranen. Het merk biedt een uitgebreid assortiment met verschillende uitvoeringen, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Het merk focust zich vooral op duurzaamheid en vindt het belangrijk dat de kokend water kranen praktisch en eenvoudig zijn, maar zorgt er ook voor dat ze er mooi uit zien. Meer weten? Bekijk dan Selsiuz!

Een vorm die past bij jouw keuken

Welke vorm kokend water kraan je neemt, is helemaal afhankelijk van jouw smaak en de uitstraling van jouw keuken. Waar een ronde kraan perfect past, komt een haakse kraan bijvoorbeeld niet helemaal tot zijn recht. Benieuwd welke vorm bij jouw keuken past? Bekijk dan de Selsiuz kranen.

Installatie

Ben jij iemand die liever een technische klus uit handen geeft? Dan staat er bij ons een professionele monteur met veel plezier voor jou klaar om die klus uit handen te nemen! Het enige dat je hoeft te doen is deze service aanvinken tijdens het plaatsen van je bestelling, een datum vrij te houden en te genieten van jouw gloednieuwe kokend water kraan. Klinkt heerlijk toch? Alle informatie rondom het installatieproces lees je bij montage en installatie.

Contact

Wij zijn graag bereikbaar voor jou. Twijfel daarom niet om, als je nog vragen hebt, even contact op te nemen met een van onze experts. Zij staan met veel plezier voor jou klaar! Je kunt contact opnemen via de chat, mail of telefoon.