Filteren

Kleur
 

Accessoires Bodemrek

Bodemrek

Kokend water kraan bodemrek

Wanneer je druk bezig bent in de keuken, kan het voorkomen dat je een mes of een ander scherp voorwerp in je spoelbak laat vallen. Dit kan zorgen voor krassen. Zware voorwerpen kunnen zelfs zorgen voor deuken. Hoe fijn is het als jouw spoelbak ongedeerd blijft? Dit kan met behulp van een bodemrek! Lees meer.

Bescherm jouw spoelbak met een bodemrek

Het doel van een bodemrek is om jouw spoelbak te beschermen. Dit kan een ingebouwde of inzetbare spoelbak zijn, maar dit kan ook jouw eigen spoelbak zijn. Met behulp van een bodemrek wordt de beschadiging van jouw spoelbak zo veel mogelijk beperkt. Je kunt hem kiezen in de kleur van jouw kokend water kraan, of juist een hele andere kleur!

Voordelen van de kokend water kraan bodemrekken

Wij vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van wat een bodemrek jou kan bieden. Vandaar hieronder een aantal van de grootste voordelen:

  • Beschermt jouw spoelbak tegen krassen en andere beschadigingen;
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren;
  • Kan matchen met jouw kokend water kraan;
  • Gemakkelijk te plaatsen.

Heb je wel al een bodemrek uitgekozen maar nog geen kokend water kraan? Bekijk dan vooral al onze kokend water kranen en laat ons weten wanneer wij jou ergens mee kunnen helpen!

Over Selsiuz

Selsiuz weet als geen ander dat smaken verschillen. Het merk zorgt er daarom voor dat er in het assortiment voor iedereen wel iets te vinden is. Vandaar alle verschillende kleuren, vormen en functies. Zo kun je bij Selsiuz altijd vinden waar je naar op zoek bent! Meer weten? Ga dan naar Selsiuz.

Installatie

Als jij de installatie van jouw nieuwe kokend water kraan liever aan een ervaren monteur over wil laten, zit je bij ons goed. Wij hebben namelijk een team van erkende en professionele installateurs voor jou klaarstaan die de klus graag voor je klaren. Wil jij dit ook? Kies deze service dan tijdens het bestellen. Een van onze installateurs neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Meer informatie vind je bij installatie.

Contact

Voor ons is geen vraag te gek. Stel ze daarom allemaal! Onze experts geven jou met veel plezier de antwoorden op al jouw vragen. Je kunt ze bereiken via de chat, mail of telefoon.