Filteren

Type water
Vorm uitloop kraan
Type boiler
Materiaal boilervat
Vermogen
Hoogte kraan
 

Selsiuz Kleuren RVS

RVS

Selsiuz kokend water kraan RVS

Met de Selsiuz kokend water kraan RVS tap je binnen enkele seconden jouw gewenste hoeveelheid kokend water. Je hoeft met deze kraan dus nooit meer te wachten tot je water is gekookt. Het staat gewoon meteen voor je klaar! De rvs afwerking zorgt voor een frisse en schone uitstraling in de keuken. Lees meer.

Voordelen van de Selsiuz kokend water kraan RVS

Je moet natuurlijk wel weten welke voordelen je allemaal uit jouw kokend water kraan haalt. Wij hebben er daarom vast een paar voor je onder elkaar gezet:

  • Geen last van roest vanwege de rvs afwerking;
  • Direct kokend water tappen;
  • Waterbesparend;
  • Verkrijgbaar in meerdere vormen en met verschillende functionaliteiten.

Selsiuz weet ook hoe je een keuken écht moet afmaken. Het merk heeft daarom ook een breed assortiment aan accessoires. Bekijk bij de Selsiuz accessoires hoe jij jouw keuken compleet kunt maken!

Over Selsiuz

Selsiuz is een grote naam in de keukenwereld. Wanneer je op zoek bent naar een kokend water kraan, kom je al snel uit bij Selsiuz. Het merk ontwikkelt namelijk echt producten van kwaliteit en ze zijn ook nog eens prachtig. Daarnaast blinkt het merk ook uit in het uitgebreide assortiment. Zo kan iedereen iets vinden dat bij hem past! Meer informatie vind je bij Selsiuz.

De beste boiler voor jou

Er zijn meerdere mogelijkheden wat betreft de boiler. Wil je bijvoorbeeld alleen kokend water? Dan kies je een andere boiler dan wanneer je ook graag bruisend water wil. Wij hebben de verschillende Selsiuz boilers even voor je onder elkaar gezet:

o   Ook verkrijgbaar als Titanium Single boiler. Dit materiaal is licht in gewicht en corrosiebestendig.

o   Ook verkrijgbaar als Titanium Combi Extra boiler. Dit materiaal is licht in gewicht en corrosiebestendig.

De Single boiler en de Combi Extra boiler zijn ook verkrijgbaar als Titanium Single boiler en Titanium Combi Extra boiler. Deze zijn van het materiaal titanium en daarom corrosiebestendig en licht van gewicht.

Welke boiler je kiest, is dus helemaal aan jou. Wel kun je altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies!

Installatie

Wij willen dat het gehele proces voor jou soepel verloopt. Daarom kun je ook bij ons terecht voor de installatie van jouw nieuwe kokend water kraan. Onze monteurs zijn professioneel en ervaren, en handelen met veel plezier het installatieproces voor jou af. Ben jij ook enthousiast? Kies deze service dan tijdens het plaatsen van je bestelling. Er wordt dan contact met jou opgenomen om een afspraak in te plannen. Alle verdere informatie vind je op onze installatiepagina.

Contact

Om er zeker van te zijn dat je niet met vragen blijft zitten, hebben wij een team van experts waarmee je kunt chatten, mailen of bellen. Stel ze dus gerust alle vragen die je nog hebt. Ze helpen jou hier graag mee!