Filteren

Vorm uitloop kraan
Kleur
Toon meer
Hoogte kraan
 

Quooker Reservoirs PRO3-VAQ

PRO3-VAQ

Quooker PRO3-VAQ reservoir

Door het Quooker PRO3 reservoir kan jij makkelijk en snel kokend water tappen uit jouw keuken kraan. Binnen een handomdraai heb jij een kopje thee gezet. Deze kokend water boiler zorgt ervoor dat jij volop kan genieten van jouw kokend water kraan. Met de verschillende modieuze design kranen van Quooker kan je jouw keuken zó stijlvol maken als jij  zelf wilt. Het Quooker PRO3 reservoir kan jij makkelijk combineren met een keukenkraan naar jouw keuze. Lees verder. 

Quooker boiler 3 liter

Het systeem van Quooker werkt erg makkelijk. Je kan namelijk de verschillende soorten kranen combineren met een reservoir die geschikt is voor jouw keuken. Op deze pagina vind je verschillende Quooker kranen in combinatie met het PRO3 reservoir. Hiermee kan jij tot wel drie liter aan kokend water tappen. Dit reservoir is ideaal als je op zoek bent naar een snelle en makkelijke manier waarop jij bijvoorbeeld een kopje thee kan zetten.

Een aantal voordelen van het Quooker PRO3 reservoir op een rijtje:

  • Direct genieten van kokend water
  • Te combineren met de Quooker CUBE zodat jij ook koud en bruisend water kan tappen
  • Kokend water tappen tot wel drie liter
  • Te combineren met verschillende modieuze keuken kranen

Verschillende Quooker keuken kranen

Je denkt misschien, een kokend water kraan dat is toch een simpele kraan. Toch kunnen wij jou vertellen dat hier ook verschillen in zijn. Bij Kokendwatergigant bieden wij twee verschillende modellen keuken kranen aan van het merk Quooker. De Quooker Flex en de Quooker Fusion. Dit zijn kokend water kranen en mengkranen gecombineerd. Met de Quooker keuken kranen kan je kokend, warm, gekoeld en bruisend water, tappen uit één keuken kraan.  Bepaal zelf wat jij allemaal wilt tappen uit de keukenkraan door de boiler te kiezen die bij jou past.

De Quooker Flex is bijna hetzelfde als de Quooker Fusion. Het enige verschil is dat de Quooker Flex kraan de enige kokend water kraan is met een flexibele uittrekslang. Zo kan jij makkelijk jouw servies afwassen. Natuurlijk komt deze uittrekslang ook met een beveiliging.  Je kan namelijk geen kokend water meer tappen als de uittrekslang is uitgetrokken. De Quooker Flex en Fusion kan jij kopen in de kleuren zwart, chroom en rvs. Beide modellen kranen zijn tijdloos van stijl en kan je makkelijk combineren met de boiler naar jouw keuze.

Over het merk Quooker

Bij Kokendwatergigant verkopen wij kokend water kranen van het merk Quooker. Wist je dat de Quooker de allereerste kokend water kraan ter wereld was? Daarom is dit merk ook zó bekend. Ook Quooker werkt mee aan duurzaamheid. Door een Quooker in huis te halen kan je wel vijftien tot twintig jaar lang genieten van snel kokend water. Quooker is hard op weg met de wereld te veroveren, daarom konden wij deze kokend water vriend niet missen in ons assortiment. Benieuw naar alle Quooker kranen? Of wil jij meer weten over dit innoverende merk? Lees meer over Quooker.

Energieverdeler Quooker

Maak jij in jouw keuken gebruik van veel verschillende apparaten? Dan is het slim om de Quooker energieverdeler aan te schaffen. Voor het opwarmen van het water heeft het Quooker PRO3 reservoir namelijk stroom nodig. Als deze wordt aangesloten op de dezelfde stroomgroep als andere keukenapparaten of bijvoorbeeld de Quooker CUBE dan kan de groep overbelast raken. Door een energieverdeler toe te voegen kan je dit voorkomen. Bekijk de energieverdeler van Quooker nu op Kokendwatergigant.

Quooker boiler aansluiten bij Kokendwatergigant

De montage van een nieuwe kraan of boiler kan een moeilijke klus zijn. Misschien heb je hier zelf ook geen tijd voor. Wanneer dit zo is, kan jij gebruik maken van onze montage- en installatieservice. Onze monteur monteert jouw boiler dan zonder dat jij er omkijken naar hebt. Bekijk het stappenplan van onze montage- en installatieservice:

  • Vink bij jouw bestelling de optie ‘montage’ aan. Wanneer jij dit doet, krijgt onze monteur hier een melding van.
  • Vervolgens neemt hij binnen 48 uur contact met jou op. Jullie maken kennis en onze monteur vraagt wanneer een montage bezoek voor jou uitkomt.
  • Als jullie eenmaal een afspraak hebben gemaakt, noteert onze monteur dit in zijn agenda. Op de afgesproken dag komt hij netjes op tijd bij jou thuis om jouw kraan te monteren. 

Wil jij gebruik maken van deze service? Ontdek dan meer op de montage en installatie pagina van Kokendwatergigant.

Contact | Quooker PRO3 reservoir

Heb jij hulp nodig bij het vinden van de juiste kokend water kraan? Onze warm water expert Marcel staat klaar om jou te helpen. Mocht je vragen hebben, aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Hij beantwoordt met plezier al jouw vragen en praat jou graag bij over de laatste trends rondom kokend water. Ontdek onze klantenservice en bel, chat of mail met Marcel.