Filteren

Materiaal boilervat
Kleur
 

Selsiuz Kranen XL

XL

Selsiuz XL kokend water kraan

De Selsiuz XL kokend water kraan is een grote keukenkraan met spoelfunctie. De grote kraan is voorzien van twee soorten kranen, namelijk de spoelkraan voor warm en koud water en de lage uitloop kraan voor kokend water. Op de spoelkraan zit een knop waarmee je makkelijk tussen een normale- en een douchestraal kunt schakelen. Deze kraan is ideaal als je snel jouw vaat wilt afwassen en biedt jou de luxe van snel kokend water tappen. Wil je meer weten over de Selsiux XL kokend water kraan? Lees dan verder.

Wat zijn de voordelen van een Selsiuz kraan?

Bij Kokendwatergigant kan je terecht voor veel verschillende soorten kokend water kranen. Waarom zou je dan kiezen voor de Selsiuz XL kokend water kraan? Er hangen veel voordelen aan de keuken kranen van het merk Selsiuz. Daarom zetten wij de belangrijkste voor jou op een rijtje:

  • Te combineren met een boiler naar keuze.
  • Makkelijk te installeren in jouw keuken met behulp van de installatieset
  • De RVS glans van de kraan blijft behouden door de RVS PVD finish
  • Kindvriendelijk door de veilige druk-en-draai beweging bediening
  • Beschikbaar in verschillende kleuren zodat deze past binnen iedere keuken 

LET OP: De Selsiuz XL kraan is erg groot, daarom is het niet aan te raden de kraan direct op de spoelbak te monteren.

Selsiuz Combi boiler

Als je een Selsiuz XL kokend water kraan wilt kopen, dan moet je ook nadenken over het type reservoir dat je hierbij wilt. Bij elke kokend water kraan hoort namelijk een speciale boiler. Er zijn verschillende soorten boilers die je kan combineren met de Selsiuz kranen. Welke boiler jij moet kiezen ligt aan jouw waterverbruik en jouw warmwateraansluiting. Om je te helpen bij jouw zoektocht naar de juiste Selsiuz boiler hebben wij alle boilers voor jou op een rijtje gezet. 

Je kan de Selsiuz XL kokend water kraan combineren met:

  • De Single boiler, deze boiler geeft enkel kokend water
  • De Combi extra boiler, deze boiler zorgt voor kokend water en onbeperkt warm water
  • De Titanium Single boiler, deze boiler geeft ook enkel kokend water, maar dan met een titanium reservoir
  • De Titanium Combi extra boiler, deze boiler zorgt ook voor kokend water en onbeperkt warm water, maar dan met een titanium reservoir
  • De Selsiuz Cooler. Dit is geen boiler maar geeft jou naast kokend en warm water ook gekoeld en bruisend water. De Selsiuz Cooler is te combineren met een boiler naar keuze.

Over Selsiuz

Er is een Selsiuz voor iedereen; dat is het motto van Selsiuz. Ze wijden hun tijd aan het creëren van kokend water kraan die al jouw behoeftes kunnen vervullen. Een kokend water kraan moet jou gemak en voordelen opleveren. Daarom biedt Selsiuz diverse uitvoeringen kokend water kranen aan die jij in verschillende kleuren kan kopen. Zo zit er altijd een kokend water kraan tussen die bij jouw interieur past. Wil jij meer weten over het merk Selsiuz? Ontdek meer.

Montage en installatieservice bij Kokendwatergigant

Alle kokendwaterkranen van Selsiuz worden met een installatiepakket geleverd. Dit kan jij dus zelf installeren in jouw keuken. Heb jij toch liever dat één van onze monteurs jouw kraan monteert? Vink dit dan aan bij het plaatsen van jouw bestelling en binnen 48 uur zal onze monteur contact met je opnemen. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan onze montage en installatie pagina voor meer informatie.

Contact | Selsiuz XL kokend water kraan

Heb je hulp nodig tijdens jouw zoektocht naar een Selsiuz kokend water kraan? Bij Kokendwatergigant bieden wij een groot assortiment van kokend water kranen aan. Daardoor kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom staat onze warm water expert Marcel voor jou klaar om al jouw brandende vragen over kokend water kranen, keukenboilers of Selsiuz accessoires te beantwoorden. Bel, chat of mail met Marcel.