Filteren

Reservoir
Gekoeld water
Hoeveelheid 100°C
Uitvoeringsvorm
 

Quooker Reservoirs Reservoirs zonder kraan

Reservoirs zonder kraan

Quooker reservoir zonder kraan

Beschik jij al over een Quooker maar is het reservoir aan vervanging toe? Dan kan je hier een kijkje nemen bij onze Quooker reservoirs zonder kraan. Een Quooker reservoir is een kleine boiler waarmee jij een ruime hoeveelheid warm en kokend water kan tappen. De Quooker reservoirs zijn beschikbaar in drie verschillende varianten, namelijk de Quooker PRO3-VAQ, De Quooker COMBI en de Quooker COMBI+. Daarnaast kan je ook de Quooker CUBE bestellen. Hiermee kan je bruisend, gekoeld en gefilterd water tappen. Wil je meer weten over de Quooker Reservoir zonder kraan? Lees dan verder.

Wat zijn de voordelen van een Quooker reservoir zonder kraan?

Normaal gesproken bestel je natuurlijk de complete Quooker set met reservoir en kraan, maar als je al een goed werkende Quooker kraan thuis hebt liggen dan is een extra kraan natuurlijk overbodig. Daarom kan je bij Kokendwatergigant een Quooker reservoir kopen zonder keuken kraan. Wat zijn de voordelen van een Quooker reservoir zonder kraan?

Wij hebben de voordelen van een Quooker warm water boiler voor jou op een rijtje gezet:

  • Direct genieten van tot wel 7 liter kokend water uit de keukenkraan
  • Te combineren met de Quooker CUBE zodat jij ook koud en bruisend water kan tappen
  • Kosten-, water- en energiebesparend
  • Compact van maat
  • 100% veilig

Welk Quooker eeservoir kies jij?

Weet je al welke Quooker boiler je moet kiezen voor jouw kokend water kraan? Het kiezen van het juiste reservoir kan moeilijk zijn. Je hebt er waarschijnlijk al eerder één gekocht maar we helpen je toch graag even op weg. Welk Quooker reservoir zonder kraan is geschikt voor jouw keuken?

Om hier antwoord op te krijgen moet je jezelf één vraag stellen: Krijg je nu warm water vanuit je verwarmingsketel of boiler?

Is jouw antwoord ja, dan hebben wij twee opties voor jou:

  • De Quooker PRO-3VAQ.
  • De Quooker COMBI reservoir.

Als je niet lang hoeft te wachten op water dan raden wij het Quooker PRO-3VAQ reservoir aan. Duurt het lang voordat je warm water kan tappen? Kies dan voor de Quooker COMBI. Deze boiler geeft jou namelijk direct 7 liter kokend water en onbeperkt warm water.

Heb jij geen warm water vanuit een verwarmingsketel of boiler? Dan raden wij jou aan om te kiezen voor het Quooker COMBI+ reservoir. Dit reservoir geeft jou direct 7 liter kokend water of 15 liter warm water (van 60°C). Wil je naast kokend water ook genieten van gekoeld en bruisend water? Lees dan verder om meer te leren over de Quooker CUBE.

Bruisend water met de Quooker Cube

Wil jij meer kunnen met jouw kokend water kraan dan alleen kokend water tappen? Upgrade jouw Quooker keuken kraan met de Quooker CUBE! De Quooker CUBE is een koud waterreservoir die je aansluit naast jouw kokend water reservoir dat jou de mogelijkheid geeft om gekoeld en bruisend water te tappen vanuit jouw keukenkraan. Op deze pagina vind je de Quooker CUBE. Zo kan je deze makkelijk mee bestellen met jouw Quooker reservoir zonder kraan.

Keuken kranen van Quooker

Je bent terecht gekomen op de pagina waar je een Quooker reservoir zonder kraan kan bestellen. Ben je toch op zoek naar een Quooker kraan? Dan helpen we je graag verder. Bij Kokendwatergigant bieden wij twee soorten Quooker kranen aan waaruit jij kan kiezen, namelijk de Quooker Flex en de Quooker Fusion. De Quooker Fusion is een tijdloze kokend water kraan voor in jouw keuken. De Quooker Flex kraan is de enige kokend water kraan van Quooker met een flexibele uittrek slang. Wil je naast je Quooker boiler een keuken kraan mee bestellen? Neem dan een kijkje bij de Quooker keuken kranen.

Montage en installatieservice van Kokendwatergigant

Ben je van plan een Quooker reservoir zonder kraan te bestellen en wil je dat deze door een vakman wordt gemonteerd? Laat deze dan monteren door de mannen van Kokendwatergigant! Binnen no-time staat jouw Quooker boiler op zijn plek. Hoe werkt de montage en installatie service? Vink tijdens het plaatsen van de bestelling dat je gebruik wil maken van deze service. Binnen 48 uur zal één van onze monteurs contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen. Wil je meer weten? Ontdek dan onze montage en installatie pagina.

Contact | Quooker reservoir zonder kraan

Heb je hulp nodig of vragen over de Quooker reservoir zonder kraan? Onze kokend water expert Marcel staat klaar om jou te helpen met jouw kokende vragen. Iedere keuken is anders en daarom begrijpen wij dat het kiezen de juiste Quooker boiler een moeilijke keuze kan zijn. Heb je vragen over Quooker of andere producten op onze website? Aarzel dan niet en ontdek onze klantenservice pagina om met hem te bellen, chatten of mailen.