Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100 c
Hoogte kraan
 

Quooker Kleuren Gunmetal

Gunmetal

Quooker Gunmetal

Een Quooker Gunmetal kokend water kraan past perfect bij jou als je op zoek bent naar een stoere, donkere kraan. Je kunt kiezen uit Flex en Fusion, en natuurlijk tussen verschillende vormen en boilers. Bekijk dus snel alle mogelijkheden!

Quooker Gunmetal kokend water kraan

Quooker heeft kokend water kranen met verschillende afwerkingen. Zo heb je RVS, Chroom, Zwart, Patina, Rosé Koper en Gunmetal. De Quooker Gunmetal kokend water kranen hebben een stoere uitstraling. Deze kraan voorziet jou direct van kokend water. Geduld is dus niet meer nodig! Je kunt een Quooker Gunmetal kokend water kraan kiezen met een ronde of vierkante vorm, je kunt kiezen tussen Flex en Fusion én je bepaalt zelf welke boiler je erbij neemt.

Voordelen van een Quooker Gunmetal kokend water kraan:

  • Direct kokend water;
  • Bespaart ruimte op het aanrecht omdat de waterkoker weg kan;
  • Stoere en strakke Gunmetal afwerking;
  • Beschikbaar in meerdere vormen en met verschillende functies.

Over Quooker

Quooker is een marktleider die al sinds 1992 actief is. In dat jaar kwam de eerste Quooker op de markt, de Quooker Basic. Op dat moment begon het bedrijf al een beetje te lopen, maar vanaf 2000 begon het pas écht lekker te lopen. Toen sloeg de kokend water kraan namelijk aan in heel Nederland, en vanaf 2004 werden de kranen ook naar het buitenland verstuurd. Meer weten? Bekijk Quooker.

Quooker Flex en Fusion

Wanneer je jouw Quooker Gunmetal kokend water kraan gaat uitkiezen, sta je voor verschillende keuzes. Uiteraard kun je kiezen voor een ronde of vierkante vorm en een type boiler, maar je kunt ook kiezen tussen Flex en Fusion. De kranen zijn bijna helemaal hetzelfde, alleen heeft de Flex kraan een flexibele uittrekslang voor warm en koud water en is alleen verkrijgbaar in het rond. Deze kraan kan 270 graden draaien. De Fusion kraan daarentegen is een vaste kraan. Deze kan 360 graden draaien.

Boilers van Quooker

Bij het kiezen van je Quooker kokend water kraan kies je ook een boiler. Je kunt kiezen tussen de PRO3, de COMBI en de COMBI+ boiler. Wij hebben de verschillen voor je op een rijtje gezet:

  • PRO3: direct kokend water;
  • COMBI: direct kokend en warm water;
  • COMBI+: direct kokend en onbeperkt warm water.

Installatieservice van Kokendwatergigant

Wij vinden het belangrijk dat jij je nergens druk om hoeft te maken. Reken daarom maar op ons voor het installeren van jouw kokend water kraan! Maak jij hier ook graag gebruik van? Dan komt één van onze monteurs bij jou langs om alles in orde te maken. Zo kun jij snel en zonder moeite genieten van jouw nieuwe kokend water kraan. Lekker toch? Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Contact opnemen met Kokendwatergigant

Heb je nog vragen over Quooker Gunmetal? Of graag wat anders bespreken? Laat het ons vooral weten. Onze experts staan namelijk met veel plezier voor je klaar via de chat, mail of telefoon!