Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100°C
Hoogte kraan
 

Quooker Kleuren Patina

Patina

Quooker Patina

Met de Quooker Patina is jouw keuken uniek. Met een edel roest of koperroest design spring jij er boven uit. Het is een doffe corrosie laag die gevormd wordt op het oppervlak van koperhoudende legeringen. Hou je van een vintage look? Dat is de kleur Patina ideaal voor jouw keuken.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van Quooker? Ontdek dan meer over Quooker kokend water kranen.

Een aantal voordelen van een Quooker kokend water kraan op een rij:

  • Een Quooker kraan draagt bij aan hygiëne.
  • De Quooker is energiezuinig, duurzaamheid staat centraal.
  • Quooker is een veilige en kindvriendelijke kraan.

Quooker Fusion

De Quooker Fusion kraan heeft een ronde uitloop en is beschikbaar in Patina, Chroom, RVS & Zwart. Dit is een type kraan die kokend, warm en koud water kan leveren. De voordelen van deze kraan zijn onder andere; ruimtebesparend, veiligheid & energiezuinig. De Fusion is beschikbaar in twee modellen, de Rounded en Square.

Rounded ook wel bekend als rounded, heeft een gebogen kraan en een handgreep die zorgt voor een strakke en tijdloze uitstraling. De Square, ook wel bekend als het vierkante ontwerp, heeft een hoekiger en moderner ontwerp met een rechte tuit en handgreep.

Ben je benieuwd naar de Quooker kranen? Ontdek de Quooker kranen hier.

Quooker

Steeds meer mensen hebben een Quooker kraan in hun keuken. Wat vrij logisch is! Quooker is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van kokend water kranen. Quooker is in 1970 opgericht door Henri Peteri, die een innovatie kraan heeft ontwikkeld die direct kokend water kan leveren. Net als bij ons, staat duurzaamheid centraal bij Quooker. Alles voor het milieu, want met een Quooker bespaar je energie en water, wat uiteindelijk goed is voor jouw portemonnee.

Ontdek meer over Quooker.

Montage en installatie kokend water kraan

Wordt jij al gek van de gedachten dat je een kokend water kraan moet installeren? Wij begrijpen dat als geen ander en daarom helpen wij je graag. Kokendwatergigant heeft een team vol met professioneels die dit graag uithanden wil nemen. Zodat jij lekker kan relaxen, huishoudelijke taken kan verrichten of de hond kan uitlaten. Het enige wat je hoef te doen, is bij het bestellen ‘montage’ aan te vinken. De monteurs nemen binnen 48 uur contact op om een afspraak in te plannen.

Wil je meer weten over de montage en installatie service van Kokendwatergigant? Ontdek onze montageservice pagina.

Contact met Kokendwatergigant

Ons team met experts zijn er om jou te helpen. Heb je een vraag? Of heb je advies nodig? Geen enkel probleem, wij staan voor je klaar. Je kan ons team bellen, mailen of je kan de chat openen.