Filteren

Merk
Energielabel
Vermogen
Opwarmtijd
Hoogte kraan
Kleur
Boiler
Type water
 

Franke Franke kranen Franke Maris Touch

Franke Maris Touch

Franke Maris Touch

Direct kokend water hebben, hoe handig is dat? Met de Franke Maris Touch kokend water kraan tap je direct jouw gewenste hoeveelheid kokend water. Deze kokend water kraan is voorzien van touch bediening én ziet er ook nog super goed uit! Lees meer.

Franke Maris boilers

De Franke Maris Touch is een kokend water kraan met elektronische touch bediening. Je gebruikt deze touch bediening om het kokend water te tappen dat jij nodig hebt. De touch bediening is simpel en veilig in gebruik. De Franke Maris Touch heeft een rond design met een rvs afwerking en is verkrijgbaar met een Solo boiler, Solo boiler + mengset of Solo boiler + bypass.

Voordelen van de Franke Maris Touch

Het is altijd belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de voordelen ergens van. Wij hebben daarom de grootste voordelen van de Franke Maris Touch voor jou opgesomd:

  • Direct kokend water;
  • Veilig en duurzaam;
  • Elektronische touch bediening;
  • Snel gemonteerd door een professionele installateur.

Over Franke

Bij Franke staat duurzaamheid altijd voorop, bij alle keuzes die ze maken. Het merk is steeds weer bezig met het zoeken naar de nieuwste energiebesparende en milieuvriendelijke oplossingen. Daarnaast vindt Franke het belangrijk dat alle kranen functioneel en mooi zijn. Meer weten? Bekijk Franke.

Franke kokend water kranen

Naast de Franke Maris Touch heeft Franke ook de Maris Twist kokend water kraan. Het enige verschil met de Maris Touch kokend water kraan is de bediening. De Franke Maris Twist heeft namelijk een mechanische druk en draai bediening, die de kraan super veilig maakt. De Franke Maris Twist is ook rond van vorm en beschikbaar in Chroom.

Jouw kokend water kraan laten installeren

Graag de montage van jouw nieuwe kokend water kraan uit handen geven? Dat kan bij ons! Een van onze vakkundige monteurs neemt deze klus graag van jou over. Zo heb jij hier geen omkijken meer naar, en kun je binnen no time genieten van jouw nieuwe kokend water kraan. Je kunt deze dienst kiezen tijdens het bestelproces. Een van onze monteurs neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Meer weten over deze service? Bekijk dan montage en installatie.

Contact

Je kunt bij ons terecht met al je vragen. Geen vraag is te gek, dus stel ze vooral! Onze experts beantwoorden met veel plezier al jouw vragen via de chat, mail of telefoon.