Filteren

Vorm uitloop kraan
Hoogte kraan
Kleur
 

Grohe Reservoirs

Reservoirs

Grohe Red Reservoir 

Ben je op zoek naar een Grohe kokend water kraan? Dan moet je jouw Grohe Red Reservoir natuurlijk niet vergeten. Bij jouw Grohe Red kraan is het noodzakelijk om een reservoir mee te bestellen. Dit is namelijk de sleutel tot de kokend water kraan. Zonder deze kan je geen kokend water tappen. De lange wachttijden op jouw waterkoker zijn voorbij, want met deze kokend water boilers heb jij binnen no-time een kopje thee gezet. Daarnaast zijn deze reservoirs beschikbaar in twee formaten zodat jij zelf kan beslissen welke het beste bij jouw kokend water verbruik past. Lees meer. 

Grohe-M-size.jpg

M-Size boiler

Grohe-L-size.jpg

L-Size boiler

Een aantal voordelen van de Grohe Red kokend water kraan op een rijtje: 

  • Direct kokend water uit je keukenkraan 
  • Te combineren met een Grohe Red kraan naar keuze 
  • Koud, warm en kokend water uit 1 kraan 
  • Gemaakt van materiaal van hoogwaardige kwaliteit 
  • Geen waterverspilling, je kookt nooit meer te veel water 

Grohe Red boiler 

De Grohe Red boiler plaats je in je keukenkastje onder jouw keuken kraan. Deze Grohe Red Reservoirs zijn gemaakt van Titanium. Dit is materiaal van hoogwaardige kwaliteit dat zeer sterk, licht en corrosiebestendig is. Daarnaast is dit materiaal top voor het verwarmen van kokend water omdat dit goed tegen temperatuurschommelingen kan. Omdat de boiler van titanium is gemaakt, krijgt het water geen metaalsmaak.  

Doordat de boiler van titanium is gemaakt, is deze uitstekend geïsoleerd. Dit zorgt voor een laag energieverbruik wat niet alleen goed voor jou is, maar ook voor het milieu. Grohe biedt boilers aan in twee verschillende maten: de M-Size boiler en de L-Size boiler. Met een inhoud van 4 liter is de M-size boiler compact van formaat en past deze perfect onder jouw wasbak. De L-size boiler is iets groter van formaat en heeft dan ook een inhoud van 7 liter. Deze boiler geeft naast kokend water ook onbeperkt koud en warm water.  

Keuken kraan Grohe 

Bij een Grohe Red Reservoir hoort natuurlijk ook een keukenkraan. Grohe biedt daarom drie verschillende vormen kranen aan in vijf kleuren. Met deze Grohe keuken kraan kan jij direct tot wel 100℃ aan water uit jouw kraan tappen. Natuurlijk klinkt dit erg gevaarlijk als je kleine kinderen rond hebt rennen in huis. Daarom heeft Grohe Red een kinderslot op de kokend water kraan. Zo kunnen we ernstige brandwonden bij kinderen voorkomen. 

 Ben jij benieuwd naar de keuken kranen van Grohe? Speciaal voor jou hebben wij ze op een rijtje gezet: 

  • De Grohe Red L-vorm is beschikbaar in de kleuren brons, Chroom, donkergrijs, mat brons en RVS.  
  • De Grohe Red U- vorm is beschikbaar in de kleuren Chroom en RVS.
  • De Grohe Red C-vorm is beschikbaar in de kleuren brons, Chroom, donkergrijs, mat brons, mat donkergrijs en RVS.  

Over Grohe Red 

Je hebt vast wel eens van het merk Grohe gehoord. Naast het badkamer sanitair dat zij maken bieden zij nu ook kokend water kranen aan. Grohe staat erom bekend dat zij producten creëren die gemaakt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor kunnen ze tot wel 20 jaar lang meegaan. Een echte investering dus! Niet alleen de kwaliteit van de producten zijn erg goed, ze bieden ook nog eens artikelen aan met een tijdloze stijl. Zo zit er altijd iets tussen dat bij jouw keuken past. Wil jij meer te weten komen over dit merk? Ontdek meer over Grohe 

Montage en installatieservice Kokendwatergigant 

Je wilt een kokend water kraan met Grohe Red reservoir bestellen, wat nu? Bij jouw kokend water kraan en boiler wordt een installatieset geleverd. Dat betekent dat jij deze zelf in jouw keuken kan installeren. Toch kunnen wij het begrijpen als je dit liever overlaat aan een professional. Daarom staan onze monteurs klaar om jou te helpen. Hoe kan je gebruik maken van de montage en installatieservice van Kokendwatergigant? Vink bij het plaatsen van de bestelling aan dat je gebruik wilt maken van deze service. Onze monteur zal binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen. Wil jij meer weten over deze service? Bekijk onze montage en installatie pagina.  

Contact | Grohe Red Reservoir 

Iedere keuken is anders en daarom begrijpen wij dat het kiezen van een kokend water kraan of Grohe Red Reservoir een moeilijke opgave kan zijn. Heb jij vragen over producten van Grohe of kan je advies gebruiken van een deskundige? Onze warm water expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.