Filteren

Boiler
Kleur
 

Franke

Franke

Franke kokend water kraan

Kokend water kranen zijn een echte trend in de keuken, zo ook de Franke kokend water kraan.  Bijna iedereen heeft er tegenwoordig wel één in de keuken staan, en dat is niet alleen omdat het zo mooi staat. Zo’n multifunctionele kraan heeft namelijk verschillende voordelen. Door de verschillende modellen keuken kranen kan jij tegenwoordig met jouw kokend water kraan méér dan alleen kokend water tappen. Wil jij meer weten over de producten van Franke? Lees meer. 

Franke_Minerva.jpg

Franke uitvoeringen

Franke_Helix_XL.jpg

Franke reservoirs

Franke_Mondial.jpg

Franke kranen

Franke_Kleuren.jpg

Franke kleuren

franke-switch-3.jpg

Franke accessoires

Een aantal voordelen van de Franke kokend water kraan op een rijtje:

  • Kokend water kranen in veel verschillende kleuren en maten
  • Naast koud, warm en kokend water kan je ook voor gezuiverd, sprankelend en gekoeld water kiezen.  
  • Veilige kranen door kinderslot en temperatuur beveiliging
  • Werkt water besparend doordat je direct de juiste hoeveelheid water tapt

Waarom een Franke keuken kraan?

Bij Kokendwatergigant bieden wij een groot aanbod aan kokend water kranen aan. Waarom zou je dan een Franke keuken kraan kiezen? Naast het makkelijk tappen van kokend water heeft Franke nog veel meer te bieden met haar producten. Elke model kraan heeft andere functies die jouw keuken compleet maken. Zo is de collectie Perfect3 en Premium3 een 3-in-1 kokend water kraan waarmee je makkelijk en snel jouw kokend water kan tappen. Of kan je met de Perfect4 en Perfect4 Chilled multi-waterkraan naast kokend water jouw water extra gezuiverd of gekoeld hebben. Als je echt wilt uitpakken kan je ook nog voor de Perfect 6 keuken kraan kiezen die naast kokend water ook sprankelend, gekoeld, gezuiverd, en koud/warm water kan tappen. Als laatst heb je de Franke Maris, net nieuw op de markt. De Maris heeft twee uitvoeringen, de Touch en de Twist. De Touch heeft een elektrische touch bediening en is beschikbaar in RVS. De Twist is van het materiaal Chroom en heeft een druk en draai bediening. Bekijk de Franke kokend water kraan op Kokendwatergigant.  

Franke kraan bij Kokendwatergigant

Als jij gaat shoppen voor huishoudelijke artikelen is de keuze enorm. Dit geldt ook voor kokend water kranen. Franke biedt kokend water kranen aan in verschillende vormen en maten. Zo vind je in onze webshop kranen in bijvoorbeeld RVS-, Copper-, Antracite, Chroom-, Gold-, Industria Antracite en Zwart. Daarnaast hebben de kranen van Franke verschillende vormen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een ronde vorm, maar een rechthoekige vorm is ook een optie.

Bij jouw kokend water kraan zit natuurlijk een boiler geleverd. Met deze boiler wordt jouw water binnen enkele seconden kokend heet gemaakt. Zo hoef jij nooit meer lang te wachten op die luidruchtige waterkoker. Franke biedt verschillende maten boilers aan zodat jij een boiler kan kiezen die bij jouw waterverbruik past. Let wel op dat je de juiste boiler kiest die past bij jouw wensen. De Solo S boiler is namelijk alleen geschikt als je enkel kokend water wil tappen en al beschikt over een goede warm water verbinding. De Combi boilers zijn gemaakt voor de multifunctionele kranen waarbij jij naast kokend water ook sprankelend, gekoeld, gezuiverd, en koud/warm water kan tappen.

Over Franke

Al meer dan 100 jaar ontwikkelt Franke innovatieve producten die de behoefte van hun klanten vervullen. Wat ooit begonnen is als een metaalbedrijf is nu uitgegroeid tot werelds grootste producent van keukensystemen. Alles wat zij maken en doen moet volgens hen uniek zijn. Franke staat niet alleen bekend om haar kokend water kranen, ook in watervoorzieningen, koffiesystemen en voedselvoorzieningen hebben zij de markt betreden. Wil jij meer weten over de producten van Franke? Ontdek meer.

Keuken kraan inclusief montage

Wist jij dat je bij Kokendwatergigant jouw Franke kokend water kraan kan laten monteren? Wij snappen het helemaal als je zelf niet weet hoe je een kokend water kraan moet monteren. Daarom bieden wij onze montage en installatie service aan. Het werkt heel simpel. Tijdens het plaatsen van jouw bestelling vink je aan dat je gebruik wilt maken van deze service, onze monteur zal daarna binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen voor de installatie van jouw kraan. Wil je meer weten over deze service? Bekijk onze montage en installatie pagina op Kokendwatergigant.

Contact | Franke kokend water kraan

Op Kokendwatergigant bieden wij een breed assortiment aan kokend water kranen aan. Wij kunnen daarom begrijpen dat je het moeilijk vindt de juiste keuze te maken. Ons assortiment van kokend water kranen  kent verschillende type en uitvoeringen. Twijfel jij over een product of heb jij vragen? Onze kokend water expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om met hem te bellen, chatten of mailen.