Filteren

Boiler
Vorm uitloop kraan
Kleur
Vermogen
Opwarmtijd
Hoogte kraan
 

Franke Franke uitvoeringen Franke Premium3

Franke Premium3

Franke Premium3 kokend water kraan

Premium3 Symbolen

De Franke Premium3 kokend water kraan is een 3-in-1 kraan voor in jouw keuken. Zo kan jij makkelijk en snel kokend water tappen. Kokend water kranen zijn een echt trend in de keuken, zo ook de Franke kokend water kraan. Lees meer  

1-15 getoond van 18
12
1-15 getoond van 18
12

Bijna iedereen heeft er tegenwoordig wel één in de keuken staan, en dat is niet alleen omdat het zo mooi staat. De Premium3 serie van Franke is een kokend water kraan die voorzien is van een kindveilige druk- en draaiknop met terugslagveer. Door deze mechanische druk en draai bediening stopt de kraan direct met het tappen van kokend water als de knop losgelaten wordt.

Een aantal voordelen van de Franke Premium3 kokend water kraan op een rijtje:

 • Kokend water kranen in veel verschillende kleuren en maten
 • Naast koud, warm en kokend water kan je ook voor gezuiverd, sprankelend en gekoeld water kiezen.
 • Veilige kranen door mechanische druk en draai bediening en temperatuur beveiliging
 • Werkt water besparend doordat je direct de juiste hoeveelheid water tapt

3-in-1 kokend water kraan bij Kokendwatergigant

Franke biedt kokend water kranen aan in verschillende vormen en maten. Zo vind je in onze webshop kranen in bijvoorbeeld RVS, Chroom en Industrial black. Daarnaast hebben de kranen van Franke verschillende vormen. Je kan jouw Franke Premium3 kokend water kraan bijvoorbeeld kopen in een ronde vorm, maar een rechthoekige vorm kraan.  

 • Om het makkelijk voor jou te maken zetten wij alle kokend water kranen op een rijtje:
 • Mondial is een haakse L-vorm kraan die beschikbaar is in Chroom, Industrial Black en RVS.
 • Irena is een haakse U-vorm kraan die beschikbaar is in Chroom en RVS.
 • Pollux is een haakse U-vorm kraan die beschikbaar is in Chroom, Industrial Black en RVS.
 • Minerva is een ronde kraan die beschikbaar is in Chroom.
 • Helix is een ronde kraan die beschikbaar is in RVS en Industrial Black.  

Over Franke

Al meer dan 100 jaar ontwikkeld Franke innovatieve producten die de behoefte van hun klanten vervullen. Wat ooit begonnen is als een metaalbedrijf is nu uitgegroeid tot ‘s werelds  grootste producent van keukensystemen. Alles wat zij maken en doen moet volgens hen uniek zijn. Franke staat niet alleen bekend om haar kokend water kranen, ook in watervoorzieningen, koffiesystemen en voedselvoorzieningen hebben zij de markt betreden. Wil jij meer weten over de producten van Franke? Ontdek meer.

Kokend water boiler

Om warm water te kunnen tappen met de Franke Premium3 kokend water kraan heb je natuurlijk een boiler nodig. Deze kan je in combinatie met de kokend water kraan bestellen. Met deze boiler wordt jouw water binnen enkele seconden kokend heet gemaakt. Franke biedt verschillende maten boilers aan zodat jij een boiler kan kiezen die bij jouw waterverbruik past. Let wel op dat je de juiste boiler kiest die past bij jouw wensen. De Single S boiler is namelijk alleen geschikt als je enkel kokend water wil tappen en al beschikt over een goede warm water verbinding. De Combi boilers zijn gemaakt voor de multifunctionele kranen waarbij jij naast kokend water ook sprankelend, gekoeld, gezuiverd, en koud/warm water kan tappen.

Weet jij niet zo goed welke boiler nodig hebt voor de Franke Premium3 kokend water kraan ? Wij hebben speciaal voor jou alle Franke boilers op een rijtje gezet:

 • Solo S boiler sluit je aan op een koud water aansluiting. Levert geen warm tapwater, dat komt uit de bestaande waterleiding. Geeft enkel kokend water tot 4 liter.
 • Combi S boiler sluit je aan op een koud water aansluiting. levert tot 4 liter kokend water en 18 liter warm water.
 • Combi X boiler kan je aansluiten op de koud en warm water aansluiting dankzij de Bypass. Levert tot 4,7 liter kokend water en onbeperkt warm water. 
 • Combi XL boiler sluit je aan op een koud water aansluiting. Levert tot 7,5 liter kokend water en 32 liter warm water.

Keuken kraan inclusief montage  

Wist jij dat je bij Kokendwatergigant jouw Franke Premium3 kokend water kraan kan laten monteren? Wij snappen het helemaal als je zelf niet weet hoe je een kokend water kraan moet monteren. Daarom bieden wij onze montage en installatie service aan. Het werkt heel simpel. Tijdens het plaatsen van jouw bestelling vink je aan dat je gebruik wilt maken van deze service, onze monteur zal daarna binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen voor de installatie van jouw kraan. Wil je meer weten over deze service? Bekijk onze montage en installatie pagina op Kokendwatergigant.

Contact | Franke Premium3

Op Kokendwatergigant bieden wij een breed assortiment aan kokend water kranen aan. Wij kunnen daarom begrijpen dat je het moeilijk vindt de juiste keuze te maken. Heb jij vragen over de Franke kokend water kraan Premium3 of kan je wel wat advies gebruiken? Onze kokend water expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om met hem te bellen, chatten of mailen.