Filteren

 

Franke Franke kranen Franke Mondial

Franke Mondial

Franke Mondial Kokend Water Kraan

De Franke Mondial kokend water kraan zorgt ervoor dat jij binnen enkele seconden kan genieten van kokend water. De Mondial kraan is één van de modellen die Franke aanbiedt. Deze volledig roestvrijstalen keuken kraan heeft een strak uiterlijk en is beschikbaar in de kleuren Industrial Antracite, Industrial Copper, Industrial Gold, Industrial Black en RVS. De L-vorm geeft de kokend water kraan een moderne en minimalistische uitstraling waardoor deze goed te combineren is met jouw interieur. Wil je meer weten over de Franke Mondial kokend water kraan? Lees meer.

Geen producten gevonden

Wat zijn de voordelen van een Franke Mondial kraan?

Franke hecht veel waarde aan het ontwerpen van tijdloze en hoogwaardige keukenkranen die in jouw keuken uitblinken. Eén van deze keuken kranen is de Franke Mondial kokend water kraan. Om de juiste kraan voor in jouw keuken uit te kiezen is het belangrijk om naar alle kenmerken van de kraan te kijken. Daarom hebben wij een aantal voordelen van de Franke Mondial kokend water kraan voor jou op een rijtje gezet.

  • Keukenkraan beschikbaar in vijf verschillende kleuren.
  • Kokend water kraan van hoogwaardige kwaliteit
  • Te combineren met kokend water reservoir naar keuze
  • Veiligheid verzekerd met de 2 stap veiligheidshendel
  • Beschikbaar in verschillende Franke uitvoeringen, zodat jij méér kan dan alleen kokend water tappen

Wil je meer weten over Franke kokend water kranen en de verschillende designs die wij aanbieden? Ontdek meer over de Franke kranen.

Bruisend water kraan

Wist jij dat een keuken kraan véél meer kan dan alleen kokend water tappen? Met de kokend water kranen van Franke kan je nu namelijk naast kokend water ook koud, warm, gekoeld, gefilterd en bruisend water tappen. Voor deze extra functie is het belangrijk dat je goed let op de uitvoering kraan die jij koopt. Franke biedt vijf verschillende uitvoeringen kranen aan, namelijk de Premium3, de Perfect3, de Perfect4, de Perfect4 Chilled en de Perfect6 Sparq. Heb jij interesse in het tappen van bruisend water uit jouw keuken kraan? Ontdek dan meer over de Franke uitvoeringen.

Design keuken kraan

De keuken kraan is het middelpunt van jouw keuken. Daarom is het belangrijk dat je een kraan vindt die de aandacht trekt én goed bij het interieur staat. Franke is erg goed in het ontwerpen van minimalistische kranen die in iedere keuken passen. Daarnaast zijn de kranen óók nog eens beschikbaar in verschillende kleuren waardoor deze uitblinken in jouw keuken. De Franke Mondial kokend water kraan is slechts één van de vijf kranen die Franke aanbiedt.

Om het makkelijk voor jou te maken zetten wij alle kokend water kranen op een rijtje:

  • Mondial is een haakse L-vorm kraan die beschikbaar is in Industrial Antracite, Industrial Copper, Industrial Gold, Industrial Black en RVS.
  • Irena is een haakse U-vorm kraan die beschikbaar is in Chroom en Mat Zwart.
  • Pollux is een haakse U-vorm kraan die beschikbaar is in Industrial Antracite, Industrial Copper, Industrial Gold, Chroom, Industrial Black en RVS.
  • Minerva is een ronde kraan die beschikbaar is in Chroom, Mat Zwart en RVS.
  • Helix is een ronde kraan die beschikbaar is in RVS, Industrial Antracite, Industrial Copper, Industrial Gold en Industrial Black.

Ben jij benieuwd geworden naar de keuken kranen van Franke? Bekijk dan al onze Franke kranen op Kokendwatergigant.

Montage- en installatieservice van Kokendwatergigant

Ben je van plan een kokend water kraan te kopen? Dan moet deze natuurlijk ook gemonteerd worden. Wij begrijpen het heel goed dat niet iedereen zin of tijd heeft om de kokend water kraan te installeren. Daarom bieden wij bij Kokendwatergigant onze montage en installatie service aan. Met deze service staat jouw Franke Mondial kokend water kraan binnen no-time klaar in jouw keuken.

Hoe werkt deze extra service? Tijdens het plaatsen van jouw bestelling vink je aan dat je gebruik wilt maken van deze service, onze monteur zal daarna binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen voor de installatie van jouw kraan. Wil je meer weten over de montage en installatie service? Bekijk dan onze montage en installatie pagina op Kokendwatergigant.

Contact | Franke Mondial kokend water kraan

Heb je vragen over de Franke Mondial kokend water kraan of andere producten uit ons assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze kokend water expert Marcel. Hij staat voor jou klaar om al jouw brandende vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservicepagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.