Filteren

 

Franke Franke uitvoeringen Franke Perfect4

Franke Perfect4

Franke Perfect4

Met de Franke Perfect4 kan jij in een handomdraai genieten van kokend, warm, koud en gefilterd water. Ben jij een echte theeliefhebber en wil jij direct kunnen genieten van kokend water uit jouw kraan? Dan zijn de Franke kranen iets voor jou! Met deze kranen van topkwaliteit tap je namelijk binnen enkele seconden kokend water uit jouw keukenkraan. Nu hoef jij niet meer te wachten op de waterkoker die zo onhandig op jouw aanrecht staat. Lees meer.

Geen producten gevonden

Een aantal voordelen van de Franke Perfect4 kranen op een rijtje:

 • Direct genieten van kokend water uit jouw keukenkraan
 • Naast kokend water ook koud, warm en gefilterd water.
 • Warm water kraan van kwalitatief hoge kwaliteit
 • Extra beveiliging door de tweestaps veiligheidshendel

Natuurlijk is het fijn dat je met jouw kokend water kraan direct kan genieten van kokend water, maar de veiligheid staat natuurlijk voor . Door de ingebouwde tweestaps veiligheidshendel beveiliging van deze kranen is het voor kinderen haast onmogelijk om kokend water te tappen.

Hoe werkt de heet water kraan?

Om kokend of gefilterd water te kunnen tappen met de Franke Perfect4 kraan heb je natuurlijk een boiler nodig. Deze kan je in combinatie met de kokend water kraan bestellen. Franke biedt verschillende maten boilers aan zodat jij een boiler kan kiezen die bij jouw waterverbruik past. Let wel op dat je de juiste boiler kiest die past bij jouw wensen. De Single S boiler is namelijk alleen geschikt als je enkel kokend water wil tappen en al beschikt over een goede warm water verbinding. De Combi boilers zijn gemaakt voor de multifunctionele kranen zoals de Franke Perfect4 kraan, waarbij jij naast kokend water ook sprankelend, gekoeld, gezuiverd, en koud/warm water kan tappen.

Weet jij niet zo goed welke boiler nodig hebt voor de Franke Perfect4 kokend water kraan? Wij hebben speciaal voor jou alle Franke boilers op een rijtje gezet:

 • Solo S boiler sluit je aan op een koud water aansluiting. Levert geen warm tapwater, dat komt uit de bestaande waterleiding. Geeft tot 4 liter kokend water.
 • Combi S boiler sluit je aan op een koud water aansluiting. Levert tot 4 liter kokend water en 18 liter warm water.
 • Combi X boiler kan je aansluiten op de koud en warm water aansluiting dankzij de Bypass. Levert tot 4,7 liter kokend water en onbeperkt warm water.
 • Combi XL boiler Sluit je aan op een koud water aansluiting. Levert tot 7,5 liter kokend water en 32 liter warm water.

Franke keukens

Al meer dan 100 jaar ontwikkeld Franke innovatieve producten die de behoefte van hun klanten vervullen. Wat ooit begonnen is als een metaalbedrijf is nu uitgegroeid tot ‘s  grootste producent van keukensystemen. Bij Franke geloven ze dat iedere keuken net zo uniek moet zijn als dat jij bent. Ze staan niet alleen bekend om haar kokend water kranen, ook in watervoorzieningen, koffiesystemen en voedselvoorzieningen hebben zij de markt betreden. Wil jij meer weten over de producten van Franke? Ontdek meer.

Kokend water kraan zwart

Franke biedt kokend water kranen aan in verschillende vormen en maten. Zo vind je in onze webshop kranen in bijvoorbeeld RVS, Chroom en Industrial black. Daarnaast hebben de kranen van Franke verschillende vormen. Je kan jouw Franke Perfect4 kokend water kraan bijvoorbeeld kopen in een ronde en haakse vorm.

Om het makkelijk voor jou te maken zetten wij alle kokend water kranen op een rijtje:

 • Mondial is een haakse L-vorm kraan die beschikbaar is in Industrial Anthracite, Industrial Black, Industrial Copper, Industrial Gold, Mat Zwart en RVS.
 • Irena is een haakse U-vorm kraan die beschikbaar is in Chroom en Mat Zwart.
 • Pollux is een haakse U-vorm kraan die beschikbaar is in Industrial Anthracite, Industrial Black, Industrial Copper, Industrial Gold en RVS.
 • Minerva is een ronde kraan die beschikbaar is in Chroom, RVS en Mat Zwart.
 • Helix is een ronde kraan die beschikbaar is in Industrial Anthracite, Industrial Black, Industrial Copper en Industrial Gold.

Keuken kraan monteren door Kokendwatergigant 

Wist jij dat je bij Kokendwatergigant jouw Franke Perfect 4 kraan kan laten monteren? Wij snappen het helemaal als je hulp nodig hebt bij de installatie van jouw kraan. Daarom bieden wij onze montage en installatie service aan. Het werkt heel simpel. Tijdens het plaatsen van jouw bestelling vink je aan dat je gebruik wilt maken van deze service, onze monteur zal daarna binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen voor de installatie van jouw kraan. Wil je meer weten over deze service? Bekijk de montage en installatie pagina op Kokendwatergigant.

Contact | Franke Perfect4

Iedere keuken is anders en daarom begrijpen wij dat het kiezen van een Franke kokend water kraan moeilijk kan zijn. Heb je vragen over de Franke Perfect 4 en kan je wel wat advies gebruiken? Onze warm water expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om met hem te bellen, chatten of mailen.