Filteren

Vorm uitloop kraan
Kleur
Hoogte kraan
 

Franke Franke reservoirs Solo S

Solo S

Franke Solo S

Bij een mooie kokend water kraan hoort natuurlijk de Franke Solo S. Met deze boiler kan je namelijk kokend water tappen. Deze boiler kan je in combinatie met een Franke kokend water kraan naar keuze bestellen. De Solo S boiler is de ideale grootte, hij is namelijk compact van maat en past makkelijk achter jouw plint. Zo houd je toch nog ruimte over in je keukenkastje! Meer info. 

Een aantal voordelen van de Franke Solo S op een rijtje:

  • Kan tot wel 4 liter aan kokend water tappen.
  • Kan zowel liggend als staand worden geplaatst.
  • Weinig warmteverlies door het boilervat
  • Te combineren met verschillende soorten keuken kranen

Natuurlijk is het fijn dat je met Franke Solo S direct kokend en koud water kan tappen uit één kraan, maar veiligheid staat natuurlijk bovenop. Door de ingebouwde beveiliging van deze kranen is het voor kinderen haast onmogelijk om bij het kokend water te komen. Zo worden  ongelukken voorkomen.

Franke boiler kokend water kraan

Kan jij je weg nog niet helemaal vinden in de kokend water boilers? Wij helpen je graag verder. Kokendwatergigant biedt verschillende boilers aan van het merk Franke die jij kan combineren met een kokend water kraan. Let wel op dat je de boiler kiest die bij jouw wensen past. Is jouw warm water verbinding goed en wil jij direct kokend water uit jouw kraan? Dan is de Franke Solo S de boiler de ideale boiler. Deze boiler is namelijk alleen geschikt voor het geven van kokend water, vandaar dat deze ook Solo wordt genoemd. Met deze boiler kan je tot wel 4 liter kokend water tappen. Ben je op zoek  naar een boiler waarmee je ook warm en zelfs gefilterd water kan tappen? Bekijk dan de Combi boilers van Franke.

Franke kokend water kranen

Jouw Franke Solo S boiler combineer je met een kokend water kraan. Bij Kokenwatergigant bieden wij vijf verschillende soorten kranen aan waaruit je kan kiezen. Binnen deze kraan soorten zijn er ook nog verschillende modellen en kleuren waaruit je kan kiezen. Zo kan je kiezen uit een haakse of ronde kraan in de kleuren Chroom, Industrial Anthracite, Industrial Black, Industrial Copper, Industrial Gold, Mat Zwart en RVS.

Het aanbod aan kokend water kranen is erg groot, daarom zetten wij alle keuken kranen van Franke voor jou op een rijtje:

  • De Premium3 is een multi-waterkraan geschikt voor koud, warm en kokend water. Deze kraan beschikt over een mechanische druk en draai bediening.
  • De Perfect3 Touch kraan is een multi-waterkraan met elektronische bediening. Deze kraan is geschikt voor koud, warm en kokend water.
  • Met de Perfect4 kraan kan je naast warm, koud én kokend water ook gefilterd water tappen. Deze multi-waterkraan is voorzien van een elektronische bediening.
  • De Perfect4 Chilled kraan krijg je geleverd met een extra “boiler”, namelijk de Chiller. Hierdoor kan je naast warm, koud en kokend water ook gekoeld water tappen.
  • De Sparq6 is een 6-in-1 kraan met elektronische bediening. Deze kraan geeft jou de mogelijkheid om koud, warm, gekoeld, kokend, gefilterd en bruisend water te tappen. Ook bij deze kraan wordt de Chiller meegeleverd.

Bekijk hier alle Franke kokend water kranen.

Over Franke heet water kranen

De Franke heet water kranen zijn echte parels voor in jouw keuken, maar wie is Franke nu  precies? Wat ooit begonnen is als een metaalbedrijf is nu uitgegroeid tot ‘s werelds grootste producent van keukensystemen. Franke heeft in het assortiment keuken kranen met een mooi design en een moderne en nostalgische uitstraling. Voor iedereen zit er wel een kokend water kraan tussen. Naast het ruime assortiment aan kokend water kranen bieden zij ook nog andere producten aan. Zo verkopen zij ook producten rondom watervoorzieningen, koffiesystemen en voedselvoorzieningen. Wil jij meer weten over de producten van Franke? Ontdek meer.

Montage en installatie service van Kokendwatergigant

Kokendwatergigant is niet alleen een webshop, wij kunnen ook bij je langskomen voor de montage van jouw kokend water kraan. Bij onze montage en installatieservice komt één van onze monteurs bij jou langs om de keuken kraan en boiler persoonlijk te installeren. Binnen een mum van tijd staat jouw Franke Solo S op zijn plek. Hoe kan jij gebruik maken van deze service? Het is simpel. Tijdens het plaatsen van jouw bestelling vink je aan dat je jouw kraan en boiler wil monteren. Onze monteur zal dan binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen voor de installatie van jouw keuken kraan. Wil je meer weten over deze service? Bekijk onze montage en installatie pagina op Kokendwatergigant.

Contact | Franke Solo S

Ons assortiment van kokend water kranen en boilers kent verschillende type en uitvoeringen. Wij begrijpen dat het daarom lastig kan zijn een keuze te maken. Heb jij vragen over het merk Franke of de Franke Solo S? Onze warmwater expert Marcel staat voor jou klaar om advies te geven en al jouw brandende vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.