Filteren

Type water
Vorm uitloop kraan
Kleur
Toon meer
Stilstandverlies
Hoeveelheid 100°C
Uitvoeringsvorm
Hoogte kraan
 

Franke Franke reservoirs Franke Combi XL

Franke Combi XL

Franke Combi XL

Ben jij op zoek naar een grote Franke kokend water kraan boiler? Dan heb je met de Franke Combi XL de juiste boiler gevonden. Met dezekrachtpatser kan je tot wel 7,5 liter kokend water en 32 liter warm water tappen. De Combi XL is aan te sluiten op de koudwaterleiding. Warm water wordt gemengd met het water uit de boiler en komt daarmee dus niet uit een bestaande warmwaterleiding. De XL boiler is groter dan de andere Combi boilers van Franke. Deze is ideaal als jouw huishouden veel gebruik maakt van warm of kokend water. Lees meer. 

1-15 getoond van 81
123456
1-15 getoond van 81
123456

Een aantal voordelen van de Franke Combi XL op een rijtje: 

  • Kan tot wel 7,5 liter aan kokend water en 32 liter warm water tappen.
  • Wordt aangesloten op de koudwaterleiding.
  • Weinig warmteverlies door het boilervat
  • Te combineren met verschillende soorten keuken kranen

Rennen er kleine kinderen in jouw huis rond en ben je daarom bang om een kokend water kraan te plaatsen? Geen zorgen, alle Franke kranen beschikken over een kinderslot. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat jouw kinderen zich verbranden aan de kokend water kraan.

Kokend water kraan boiler

Hoe weet je welke boiler de juiste boiler voor jou is? Kokendwatergigant biedt verschillende boilers aan van het merk Franke die jij kan combineren met een kokendwaterkraan. Let wel op dat je de boiler kiest die bij jouw wensen past. Is jouw warm water verbinding slecht en wil jij een grote hoeveelheid warm en kokend water tappen? Dan is de Franke Combi XL de boiler voor jou. Deze boiler levert jou tot 7,5 liter kokend water en 35 liter warm water. De Combi boilers zijn gemaakt voor de multifunctionele kranen waarbij jij naast kokend water ook sprankelend, gekoeld, gezuiverd, en koud/warm water kan tappen. Ben je op zoek  naar een kleinere boiler? Bekijk dan de andere boilers van Franke.

Franke kokend water kranen

Jouw Franke Combi XL combineer je met een kokend water kraan. Bij Kokenwatergigant bieden wij vijf verschillende soorten kranen aan. Binnen deze kraan soorten zijn er ook nog verschillende modellen en kleuren waaruit je kan kiezen. Zo zijn er kranen met een haakse of ronde vorm die beschikbaar zijn in de kleuren Chroom, Industrial Anthracite, Industrial Black, Industrial Copper, Industrial Gold, Mat Zwart en RVS.

Het aanbod aan kokend water kranen is erg groot, daarom zetten wij alle keuken kranen van Franke voor jou op een rijtje:

  • De Premium3 is een multi-waterkraan geschikt voor koud, warm en kokend water. Deze kraan beschikt over een mechanische druk en draai bediening.
  • De Perfect3 Touch kraan is een multi-waterkraan met elektronische bediening. Deze kraan is geschikt voor koud, warm en kokend water.
  • Met de Perfect4 kraan kan je naast warm, koud én kokend water ook gefilterd water tappen. Deze multi-waterkraan is voorzien van een elektronische bediening.
  • De Perfect4 Chilled kraan krijg je geleverd met een extra “boiler”, namelijk de Chiller. Hierdoor kan je naast warm, koud en kokend water ook gekoeld water tappen.
  • De Sparq6 is een 6-in-1 kraan met elektronische bediening. Deze kraan geeft jou de mogelijkheid om koud, warm, gekoeld, kokend, gefilterd en bruisend water te tappen. Ook bij deze kraan wordt de Chiller meegeleverd.

Over Franke

Je had het misschien al gezien aan het grote assortiment aan producten dat wij hebben van dit merk, maar Franke is een grote speler als het draait om keukensystemen. Al meer dan 100 jaar ontwikkeld Franke innovatieve producten die de behoefte van hun klanten vervullen. Bij het creëren en produceren staat duurzaamheid voorop. Voor hen betekent duurzaam werken, het veiligstellen van zakelijk succes op de lange termijn en het beschermen van natuurlijke hulpbronnen. Naast kokend water kranen staat Franke ook bekend om de watervoorzieningen, koffiesystemen en voedselvoorzieningen die zij op de markt hebben gebracht. Wil jij meer weten over de producten van Franke? Ontdek meer.

Montage en installatie service van Kokendwatergigant

Wist jij dat je bij Kokendwatergigant jouw Franke Combi XL boiler inclusief kraan kan laten monteren? Niet iedereen heeft zeeën van tijd om dit zelf thuis te doen. Onze monteurs installeren jouw kokend water kraan daarom met liefde. Hoe werkt onze service? Tijdens het plaatsen van jouw bestelling vink je aan dat je jouw kraan en boiler wil monteren. Onze monteur zal dan binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen voor de installatie van jouw keuken kraan. Wil je meer weten over deze service? Bekijk onze montage en installatie pagina op Kokendwatergigant.

Contact | Franke Combi XL

Iedere huishouden is anders en maakt op andere manieren gebruik van kokend water. Daarom begrijpen wij dat het kiezen van een kokend water kraan met de juiste boiler moeilijk kan zijn. Heb je vragen over de Franke Combi XL of kan je wel wat advies gebruiken? Onze warm water expert Marcel staat voor jou klaar om jouw brandende vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om met hem te bellen, chatten of mailen.