De merken van Kokendwatergigant

Op Kokendwatergigant vind jij alle soorten kokend water kranen die jij maar kan wensen. En niet zomaar kokend water kranen, maar enkel het beste van het beste! Om dit werkelijkheid te maken, hebben wij een nauwkeurige selectie gemaakt van de toonaangevende merken op onze webshop. Op deze manier streven wij naar het volgende: jou voorzien van de kokend water kraan van je dromen. Ontdek de merken van Kokendwatergigant op deze pagina.

Quooker

Quooker is een geschiedenis schrijver en is in 1970 met haar verhaal begonnen. Zo’n 22 jaar later kwam het eerste product van Quooker op de markt. Dit was de eerste kokend water kraan ter wereld. Dit zorgde voor een behoorlijke revolutie in de keukenwereld. De impact die Quooker toen der tijd maakte, is vandaag de dag nog steeds merkbaar. Met kokend water kranen in keukens over de hele wereld is Quooker een erg grote speler in de kranenwereld.

Quooker streeft naar het sparen van het klimaat. Dit doen zij door middel van het produceren en verkopen van duurzame producten, want met een Quooker in de keuken bespaar je water én energie. Quooker zet zich ook in voor schoon drinkwater in Ethiopië. Als er een Quooker COMBI(+) wordt verkocht, doneert Quooker 4200 liter schoon drinkwater. Benieuwd hoe een Quooker kokend water kraan voor meer duurzaamheid zorgt in huis? Dat hebben we uitgelegd in onze blog over kokend water kranen. Lees de blog of ontdek meer van Quooker.

Waarom Kokendwatergigant samenwerkt met Quooker

 • Duurzame producten
 • Innovatief familiebedrijf
 • Jarenlange ervaring
Quooker kokend water kranen

Franke

Franke bloeit al meer dan 100 jaar op in innovatieve techniek en uitstekend design. Toen Kokendwatergigant werd opgericht, kon Franke op onze webshop niet ontbreken. Franke is een trendsetter in de wereld van kokend water kranen. Met hun producten van erg hoge kwaliteit zijn zij wereldwijd actief. Wel in 49 landen! Zoals we in onze intro al zeiden, zocht Kokendwatergigant naar de beste partners om mee samen te werken. Daarom is de quote van Franke ook veelzeggend:

‘’Het is gemakkelijk om gewoon te zijn, maar voor Franke is gewoon zijn niet genoeg: Make it wonderful in alles wat we doen.’’

Franke streeft ernaar om verschillende systemen optimaal te laten samenwerken. Zo verkopen zij kokend water kranen, spoelbakken, afzuigkappen en nog veel meer. Voor nu houden wij het even bij kokend water kranen. Bekijk Franke

Waarom Kokendwatergigant samenwerkt met Franke

 • Innovatieve visie
 • Duurzaamheid gericht op de toekomst
 • Onderscheidt zich in kwaliteit
Franke kokend water kranen

Selsiuz 

Selsiuz is een Nederlands bedrijf wat zich focust op kokend water kranen, boilers en spoelbakken. Zo produceren zij bijvoorbeeld 3-in-1-, 4-in-1- en 5-in-1 kokend water kranen. Wat het verschil is? Dat lees jij in onze blog. Aangezien Selsiuz een erg groot en bekend bedrijf is, konden zij zeker niet ontbreken op Kokendwatergigant. Selsiuz komt regelmatig op de nationale televisie. Heb jij ze wel eens gespot bij Heel Holland Bakt?. Dankzij dat alle producten van hoge kwaliteit zijn, is Selsiuz een erg grote speler in de kranenwereld.

Selsiuz heeft een breed assortiment kranen die verschillende kleuren, designs en functies hebben. Zo heeft Selsiuz voor iedere keuken een duurzame, veilige en betaalbare kraan. Daarnaast biedt Selsiuz ook een optie tot het aanschaffen van een boiler bij de kraan. Selsiuz streeft ernaar dat het design dienend moet zijn en tijdloos, daarnaast verkoopt Selsiuz duurzame producten en zorgt Selsiuz voor een duurzame toekomst. Ontdek het assortiment van Selsiuz.

Waarom Kokendwatergigant samenwerkt met Selsiuz

 • Betrouwbare partner
 • Duurzame producten
 • Ontworpen door ambachtsmensen
Selsiuz kokend water kranen

Grohe

Grohe is een bedrijf van Duitse afkomt. De kernwaarden van Grohe zijn kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Deze vier pijlers zijn terug te zien in de kokend water kranen van Grohe. Zo wonnen zij diverse designprijzen en was Grohe het eerste bedrijf in de wereld van kokend water kranen die de MVO-prijs won. MVO staat voor Milieu Vriendelijk Ondernemen. Waar Grohe in Duitsland begon, is zij nu actief in wel 130 landen over de gehele wereld. Grohe is een toonaangevend bedrijf wat de keukenwereld dagelijks op zijn kop zet.

Grohe is ’s werelds marktleider in de sanitair branche. De visie van Grohe luidt dan ook “Pure Freude an Wasser”. Ze streven naar een CO2-neutrale productie en hebben dit ook in het jaar 2020 gerealiseerd. Mede hierdoor is de CO2-voetafdruk van Grohe zo gering mogelijk. Ontdek meer over Grohe.

Waarom Kokendwatergigant samenwerkt met Grohe

 • Duurzaamheid staat voorop
 • Meer dan 85 jaar ervaring
 • Vertrouwd en veilig
Grohe kokend water kranen

Itho Daalderop

Itho Daalderop streeft naar een duurzaam en gezond binnenklimaat. Dit doen zij door middel van het produceren en verkopen van duurzame en innovatieve verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en thermostaatoplossingen. Kortom, zij hebben alles in huis om jouw binnenklimaat zo comfortabel, gezond en energiezuinig te behouden. Naast dit maakt Itho Daalderop zich hard voor het klimaat. Zo maken zij met hun producten energieneutraal wonen mogelijk. Hun slogan luidt dan ook: Climate for life. Ontdek Itho Daalderop in ons assortiment.

Waarom Kokendwatergigant samenwerkt met Itho Daalderop

 • Comfortabele en duurzame producten
 • Betrouwbaar merk in miljoenen huishoudens
 • Jaren ervaring in innovatieve techniek 
Itho Daalderop boilers

Plieger

Plieger is al meer dan 100 jaar een begrip op het gebied van verwarming, sanitair, lucht, ventilatie, elektra en installatie. Daarnaast zijn ze in Nederland de grootste partij op het gebied van sanitair. Met 750 werknemers die betrokken zijn bij het proces zorgt Plieger voor hoogwaardige producten. De producten van Plieger stralen betrouwbaarheid, gemak en stijl uit.

Waarom Kokendwatergigant samenwerkt met Plieger

 •       Hoogwaardige kwaliteit
 •        Breed assortiment
 •        Betrouwbare partner
 •        Betrokkenheid bij klanten

Garantie Plieger

Plieger staat garant voor haar producten, daarom zit hier garantie op. Op de boilers van Plieger zit 2 jaar garantie.

 

 

 

                                                

Plieger boilers