Filteren

Merk
Lengte
 

Accessoires Verlengslang

Verlengslang

Verlengslang

Heb je eigenlijk in de keukenkast onder jouw kokend water kraan helemaal geen ruimte? Of wil je die ruimte liever voor iets anders gebruiken? Dan is een verlengslang voor jou dé oplossing! Met een verlengslang kun je namelijk de boiler van jouw kokend water kraan nog wat verder weg van de kraan plaatsen. Lees meer.

Een nette keuken dankzij de verlengslang

Een verlengslang geeft jou de mogelijkheid om de boiler van jouw kokend water kraan ergens anders te plaatsen dan direct onder de kraan. Zo heb je meer vrijheid in het kiezen waar jij dit reservoir precies wil plaatsen. Op deze manier kun je hem ook netter wegwerken, zodat hij niet in het zicht staat. Een verlengset is gemakkelijk te monteren, maar dit kan natuurlijk ook gedaan worden door de monteur wanneer die jouw kokend water kraan komt installeren!

Voordelen van een verlengslang voor jouw kokend water kraan boiler

Voordelen zijn een belangrijk onderdeel in jouw overweging. Daarom hebben wij de belangrijkste voor je op een rijtje gezet:

  • Meer flexibiliteit in waar jij de boiler kwijt wil;
  • Strakke uitstraling vanwege de weggewerkte boiler;
  • Gemakkelijk te plaatsen;
  • In meerdere lengtes verkrijgbaar.

Naast handige accessoires zoals de verlengslang bieden wij ook mooie accessoires voor de uitstraling van jouw keuken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bijpassende spoelbak of een ingebouwd zeeppompje. Bekijk ze bij alle accessoires!

De grote spelers Quooker en Selsiuz

Quooker en Selsiuz zijn twee van de koplopers in de kokend water kranen wereld. Beide merken leveren producten van topkwaliteit en houden zich bezig met duurzaam ondernemen. Zo doneert Quooker drinkwater via Made Blue, en zorgt Selsiuz ervoor dat alle producten op duurzame wijze worden geproduceerd.

Installatie

Mocht je het installeren van jouw nieuwe kokend water kraan niet zien zitten, nemen wij de klus graag van je over. Wij hebben namelijk een team van professionele installateurs voor je klaarstaan, die hem graag voor je komen monteren. Klinkt dit voor jou ook ideaal? Vink deze service dan aan tijdens het bestellen. Een van onze monteurs neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Voor alle informatie rondom installatie kun je terecht bij montage en installatie.

Contact

Vragen? Twijfel niet om ze te stellen! Onze experts staan met veel plezier voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ze bereiken via de chat, mail of telefoon.